you get me



<3

futuresex-lovesound



hallå tjajor.. jag funderade på kroatien här om dagen och kom på att det är tre år sedan till sommaren.. eller kan det verkligen vara det.. är det inte 2 år sedan? aja, jag har ingen koll längre - på tiden. den går, fort iallafall.
i brist på annat kopplade jag in hampus högtalare till min ipodhögtalare och spelade sjukt hög och bra musik!
bla. blev det lite justin och det fick mig verkligen att tänka på den semestern - ppooh :*
ja, fortfarande mega snorig och förkyld :( blääääääääääääää. har dock sysselsatt mig mig saker och ting att göra ändån. igår träffade jag my en snabbis, skulle plugga men det blev inte riktigt så...... ha ha. efter det hängde jag lite med sabina i staden innan hon skulle klippa sig och efter det blev det mysmys med sara! ih, satt i norra hamnen och käkade en skit god räkmacka från espresso house. idag var jag i skolan och nu ikväll har jag, mamma och pappa käkat gott nere på big buddah - så vi kan nästan säga att hela famlijen ligger på jäsning nu.
imorgon är det valborg! då blir det mega mys hos ellen innan jobbelijobbjobb.

NJUT SNYGGISAR, BARA NJUT!

you know... music to me is like the air that i breathe



nu ska jag till skolan i shorts!

spring time



vänner, det är vår nu. och det är helt sjukt underbart vilken lycka det medför. man bara känner det i hela kroppen - inte för att min kropp mår sådär mega bra just nu men den psykiska delen känner det.
snart är det valborg och då ska vi hem till ellengumman och mysa, ska dock jobba på tempel 18, 22.30, men det ska bli så himla mysigt att träffa pinglorna. oh, jag har hittat mina balskor, whih! 499 kr är ganska lagom tycker jag. betalade min balbiljett igår också.. började faktiskt bli orolig att jag skulle vara försent ute! på fredag blir är det smygpremiär för tempels nya bar så då blir det också workwork, likaså på lördag dag och natt - gött!
babies, nu ska jag svälja en ipren eller två och dricka lite multi. ha en fin dag i nytvättade helsingborg!
pussinuss



kolla in världens sötaste lilla flicka på ellen degeneres show!
http://www.youtube.com/watch?v=4kYWgbv0Nng

oh baby


'I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine'



så, då har man tagit dig en liten runda hem till charre och grattat med fina blommor - eller hur charre? :D sen efter det cruisade jag hem till carina och thomas, snackade lite skit och hämtade mitt smink - ganska behövt nuförtiden faktiskt!
nu ska jag försöka mig på någon form av återhämtning, mår inte rikigt som jag borde.. eller kanske precis som jag borde?


'JONNIE VAD GÖR DU?'





Ida fyllde 18 och det blev feeestfestfest! Morgonen därpå blev det jobb och 17 timmar senare var mina arbetstimmar över, skönt. Just nu sitter jag här, med mitt täcke i soffan och bara är. Totalt utpumpad.
Men fy fan vad kul det har varit. Idag fyller Charre 19! MEGA GRATTIS!
Nu ska jag knappt finnas. Ha det fint alla och hoppas ni har haft en kul händelserik helg.
Pusss

50 days to go!









TACK FÖR KVÄLLEN! <3<3<3<3<3<3




so foolishly



har jag precis stekt lite på balkongen och pluggat på redovisningen tills imorgon, så nu ska jag möta upp melissa som ska jobba på hif, dock ska inte jag det - ska vara trevlig mot föräldrar och ungdomar på öppet hus!
ikväll blir det som sagt amy diamond baby.
puss

'But I think you know oh yes you know what's going on'



detta var lite sjukt, denna bilden är tagen exakt för ett år sedan, på dagen!
tänk vad tiden gååååååår..
då: kort och BLOND
nu: långt och fisblond

nu ska jag med ammie till skolan för att fixa det sista till redovisningen imorgon. sen blir det idrott - får se hur mycket det blir med det, känns som att jag kommer att åka på en kraftig förkylning :( sen blir det en runda till hif innan miniöppethus på skolan.. UTGÅNG IKVÄLL BRUDAR ;* 50 fuuuucking dagar kvar!!!!!





My dear friend



Melissa Kron, vackra människa!

Då var det debatt om ca. 50 minuter - om man kanske skulle ta och kolla igenom argumenten en andra gång? Haha!
Idag blir det bara, bara plugg med Ammie.. Hoppas hon också har planerat in det. Skulle egentligen till Andrea ikväll för lite Grey's Anatomy mys.. får antagligen ställa in det idag igen :() Blö - jävla skola. Kan det inte bara ta slut snart?
Ha en fin dag älsklingar.

Susan Boyle


JAG MÅSTE BARA BE ALLA ATT KOLLA IN EN DAM, SUSAN BOYLE. HON HAR DEN MEST OTROLIGA RÖSTEN NÅGONSIN - JAG TRODDE INTE MINA ÖRON NÄR HON ÖPPNADE MUNNEN.. TYVÄRR KUNDE JAG INTE LÄGGA UPP KLIPPET HÄR SÅ NI FÅR TA ER BESVÄRET ATT KOLLA UPP DET SJÄLVA. DO IT.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

GIVE US SOME LOVE


'Cause you were loving, yes, you were loving somebody else'



ja, ännu en superansträngande dag.. först lite geografi med klassråd om kära STUDENTEN! oh, oh, oh!
efter det hade vi en liten föreläsning om  utlandsstudier i aulan - får man gå nu? detta är ändå bara för alla överklassungar vars pappa betalar utbildningen -- men trevligt var det.. sen körde jag och mysan ner till staden få att luncha på waynes, toast baby. nu sitter vi hemma hos mig, tänkte att vi skulle plugga lite på debatten tills imorgon, fast det blev att vi satte på dirty dancing två (; hihi. OH, igår fyllde ida 18! så det blev en liten tårtrunda hem till henne och efter det gick jag, ida och rasmus på bio.. snabb och arg fick det bli, cool film :*  tack för det rasmus.

vi hörs sen babes.
 I M I S S Y O U

lovelovelovelovelovelove



HA! nu ringde jag charre och tvingade med henne ut på en cider runda :D
jag kan fan inte sitta still, sjukt.

amy diamond baby - dagens färgklick!



vilken vår dag! helt fantastiskt underbart :* dagen började med filosofin, det gick super... tror verkligen på MVG där (;
efter skolan stack jag och amy diamond baby ner i stan och satte i solen på petters sen gick vi dock vidare till level för att äta mjukglass. muuumah, det var som sagt gott. och nu har jag precis ätit grillat med päronen - bara en massor med matintag idag känns det som..
skulle kanske ner till staden med ida, om toffeln hör av sig snart. annars vet jag för en gångs skull inte vad som händer.
men ni får ha en mysig fredag snyggisar!

veckans blondie - ida ahlgren



igår blev det plötsligt jobb på level men saaaabina! det är kul nu när det börjar komma igång lite. idag har jag hängt med kära ida lite på stan och efter det hämtade vi mat på graffiti.. mmmmmh. och nu har jag precis kommit hem från jobbet på HIF - älska peter <3 haha. blev verkligen full rulle. nu borde jag verkligen plugga lite filosofi som vi ska ha "prov" på imorgon.. plötsligt blev jag väldigt trött.. precis som min pappa som ligger och snarkar i soffan bredvid. i helgen blir det bara work work, inga större konstigheter :l
om jag skulle ta och göra något vettigt istället. puss på er, och god natt.

I LOVE YOOOU BABY! IT TAKES TWO, ME AND YOU!

57





HEJA HIF?

Lady Gaga ft. Flo Rida & Eminem



HAPPY SONG!

you spin my head right round, right round



det som gäller nu är att räkna ner dagarna till den så kallade friheten.. ändå klagar man sen på att tiden går så fort. hm.
jag har faktiskt kommit på en ny bra sak. istället för att dra ner rullgardinen på kvällen drar jag upp den - man kommer upp så sjukt mycket lättare på morgonen! det är verkligen sant. detta har varit ett problem för mig tidigare men inte längre :D hoohoh, igår städade jag mitt rum och samtidigt tittade jag på nära och kära - sjukt snygga är dem.
nu ska jag försöka att göra mig lite snygg iallafall.. 58 dagar kvar! håll ut! puss!

freeeeedom, oh freedom!



amy ringde mig fem över sju imorse.. hon tyckte att vi skulle äta frukost hos berne.. så ja, det fick vi ju klart göra då. när jag skulle cykla för att möta upp henne fick jag en känsla i hela kroppen - om att det snart var över. det hängde liksom i luften. det är 59 dagar kvar och bara det är helt ofattbart. kom till skolan, hade en lektion och därefter åkte vi ner för att ta en liten frukostfika på level. mysigt värre! nu sitter jag och kränger påskgodiset som jag fick av sara - not good at all. fast jag får väl träna bort det igen sen med ida. hoppas ni alla har fått lika mycket hopp i kroppen som en annan,.
ha det fantastiskt bra!

over and out



tack för igår hjärtat!

idag ska jag plugga och gå lite med jon. skit spännande verkligen.

www.levelcr.se



ungefär halv två vaknade jag efter en hård natt med jobb.. det var nog inte jobbet som var direkt hårt utan bristen på sömn och mat som gjorde det hela liiiite jobbigare. nu ska ska jag hoppa in i duschen och sen cykla ner till staden för att träffa sarababe! ikväll blir det pappas grillmat - längtar redan.

fina påsk



NU SKA JAG SOLA!

if you ever want something




min mamma har alltså påskpyntat! vi har cirka 50 ägg liggandes som prydnad i en skål och en höna i hallen! detta är enorma framsteg folk,. igår vart jag med sara på stan åt gott och pratade på haket. efter det skulle jag till level där vi gick igenom lite av det sista tills öppningen på fredag. sen åkte jag hem, tränade lite och efter det hyrde jag ONCE. låten nedan kommer från filmen. idag blir det vårfest hos härliga caroline! det ska bli super trevligt. nu ska jag träna och lämna saker hos jon. oh, sms:de hampus igår, det var välbehövt.

GLAD PÅSK!


the little cracks they escalated


i im a growing force you kept in place



taylor är helt klart månadens fasionista!

i would never be a stepping stone








då var vi hemkomna igen! allting gick som på räls - vi hittade utan några större konstigheter... dock köpte vi ingenting på svedala. visst fanns det hur mycket som heslt men även om det är billig för att vara märkeskläder är det fortfarande "dyrt". så efter lite käk på maacce begav vi oss till centersyd! och där fann vi några fynd - ett par byxor (levis - bara 599!) och en kofta. precis, precis lagom. nu ska jag snart springa med amy sen ska jag träffa jon!

SNART ÄR DET PÅSK ÄGG SOM GÄLLER!


förresten, jag saknar hampus. puss på honom.

ssssssssh...



idag ska jag och idaslida ut och glida, haha! fymig, det var inte fint men vad fan.
ja, ska jag börja med krogbowlingen kanske.. väldigt, VÄLDIGT mycket dricka men ack så trevligt! :D sabinda får nog snart tummen ur röven och lägger upp några bilder och då ska jag dela med mig, eller... det får vi kanske se. dagen efter var det klart fortsättningsutbildning på level vilket var sådär poppis, men som sagt - nu kan vi kaffe. snart är vdet verkligen klart också - kommer att bli jävligt mysigt faktiskt.
efter det bikade jag hem till amy och tiggde lite mat som jag fick - tack och lov för den maten. hur hade jag annars kunnat stå och servera öl och jäger till att fyllehundar på HIF?

nu ska jag hem till ida med frukost och efter det drar vi till swedala!
pusssss

maybe I'll just sing about it











Och så fick man gå på bröllop - Grattis Magnus och Linda! Ni är så vackra.
Olle var dock snyggast.
Efter bröllopet hängde jag med Andrea, myste och pratade lite samtidigt som vi såg Chocolate ;* Sen körde jag hem och vart lite social med mamma, pappa, Christel och Håkan - en perfekt vårkväll helt enkelt. Idag blir det återigen jobb till halv 5 och sen krogbowling :D Ha ett riktigt bra lov. Det ska jag försöka ha. Puss

Loggbok 2009-04-03




äntligenäntligenäntligen - helt sjukt måste jag säga.
vi är klara, finito, done med projektarbetet!!!!!!!
det går inte att beskriva den känslan jag har inom mig, nu är det fan i mig snart slut. träffade min älskade och saknade melissa idag - åååhj vad jag saknat henne då. och imorgon åker hon igen - till stockholm. hon bara reser och reser (:
sitter här med mamma och pappa framför så ska det låta och försöker skriva på det sista till charres arbete.. jag har fantastiskt svårt att koncentrera mig.


imorgon fyller min älskade mamma år. grattis till henne, ska dock jobba och på bröllet så vi får väl se hur mycket firande det blir för henne. hon vet att jag älskar henne.

just you and me


KONSTEN ATT ORKA




Såja, ge oss lite kraft nu då!
Sitter just nu med My och Ammie med tre påsar godis och ett flak energy drinks... Då ska projektarbetet bli färdigskrivet i natt då. Sa hejdå till Hampus innan - min putte åker till Japan imorgon och blir borta i 4 månader! Det var faktiskt ganska sorgligt.

NÄ, NU KÖR VI BRUDAR!

i was lost and found


one day at the time








i princip en helt vanlig dag i skolan med endast en lektion och en flummig madeleine!
ett stort grattis till ginatricot som fått dessa tre puddingar att köpa samma byxor :D
ja, efter lekitonen stack vi körde vi hem till mysan för att fotta lite till projektarbetet och efter att vi slagit ihjäl några timmar där så hjälpte jag charre med hennes projekt i några timmar - denna veckan är inte allt förutsägbar...
idag blir det pluggplugg och lite mer plugg sen ska jag jobba från 16-21 - hoppas att jag hinner hem till grey's :*:*
ähe, det är lika bra att dra igång med skiten. kööss på er (:

RSS 2.0