den 12 juni 2009!



nu när jag sitter här i min ensamhet fick jag plötsligt ett sug efter att göra riktigt fräcka inbjudningskort till studenten! 
wai! 


carried away



idag mår jag verkligen skit! fanfanfan. tänker inte göra ett skit, förutom det jag verkligen måste (samhäll, engelska, svenska,..), men vart ska jag börja? jag blir så trött på mig själv! 
igår var det geografiprov som gick som det gick, fast det skiter jag i.. sen hade jag lovat farmor att jag skulle hälsa på, så efter skolan cyklade jag hem till henne och drog jon med mig. jag älskar min farmor - hon är en sjukt tuff tant. vi var där i cirkus två timmar :D efter det cyklade jag och min hurtiga pojkvän hem till hans familj och våldgästade dem lite. tittade på sex and the city - the movie med sofli(; lika bra varje gång. 
nu ska jag leta efter min telefon.. 

ha det riktigt bra allihopa, det löser sig! .. det gör det alltid?

"men då är det är väl bara en tidsfråga innan euro kommer till thailand också,. "









det visade sig att min dag inte blev så pass förutsägbar som jag trodde.. världens goaste sara sms:e och fråga om vi skulle ta en fika - och det vägde klart över pluggandet. så det får gå som det går imorgon! (ååh, jag är helt kär i mina svarta converse - tack gumman!)
<3<3






det löser sig

den 20 november 2009










nämen goddagens! gud vilken ansträngade dag,. snoozade typ 5 gånger imorse - och plötsligt fick jag skit bråttom.. ovanligt? nej. och så började dagen med skitsnack på toddys lektion, hahah.. föräldrar alltså. sen kilade jag och amy ner till stan för att lämna tillbaka en klänning som min mammi köpte igår från h&m, och så kunde vi klart inte hålla oss från att gå in på gina - köpte den svarta klänningen som jag hr på bilden, måste ju vara snygg på fredag då vi ska fira johannas 19 år här på denna underbara värld. amy hade tråkigt, så hon gjorde vad hon brukar göra - fåna sig (; haha!

igår var det halka hela dagen, waaah. det var ju så jäkla kul! otroligt skönt att sitta själv i bilen. imorgon är det geografiprov - så dagen framför mig är ganska förutsägbar..
pusspåer!

OH! EN SAK GLÖMDE JAG ATT NÄMNA - TWILIGHT "FULL MOON" HAR PREMIÄR DEN 20 NOVEMBER 2009!! <3<3

31-30



efter att ha blivit helt sluut efter en dag på jobb ska jag nu hoppa i min pyjamas och läsa min bok.
söndagsmys helt enkelt - imorgon är det halka som gäller!



sjukt störigt sverige!


standing outside a broken phonebooth


bilden är från sommaren 07 på joels 20 års fest.

idag kommer världens snyggaste sara hem! wihohohoho. hon har varit i thailand nu i två veckor.. så lagom brun lär hon nog inte att vara iallfall. snart får jag bamsekrama henne! idag har jag bara jobbjobbat,. somvanligt. skit kul. och efter jobb så cyklade jag inom hemköp och köpte godis till pappa och räkor till mig själv, alltså, det är asdyrt! men dock väääldigt gott, så det får väl väga över idag. så snart jag ska ner och plocka räkor och käka baguett med mig pappa - någon film lär det nog också bli(; igår tittade jag och charre på sisterhood and the traveling pant 2, haha. en riktig girlygirly-movie. nä, nu ska jag kolla på the hills.

posshaaaaaaaaaaaaaj

<3


nu ska jag möta charre så ska vi ha en riktig myskväll! köpa mat och cavolo nero och hyra film på hemmakväll, jag älskar alkoholfria fredagar.. det tar vi dock igen näste helg.

ha en riktigt bra kväll folks! 

oh, please!



idag hade vi svanska fucking tal i två timmar! som ni kanske märker bler det ganska drygt efter ett tag så madde tog på sig en alldeles förliten skidhjälm för att distrahera oliver som precis skulle redovisa. det gjorde hon bra! madde är så "söt"! när jag kom hem vid fyra tog jag ett djupt andetag och var glad över att ännu ett jobbigt moment i skolan var över. det blir lättare folks? aja, jag satte igång tv:n, gjorde mig några mackor och ringde lille jone och bad honom komma och göra mig sällskap. imorgon ska jag och andrea ha idrottslektion  - judo/jujutsi! det blir fedt. det blir min ända lektion framöver på torsdagar. oh, måste bara nämna filosofin som vi hade idag. vilket jävla ämne! "varför är detta en stol? för att man kan sitta på den. ja, men man kan sitta på en bänk också men det gör inte det till en stol för det?" "varför är blå färg blå?" - jag pallar inte! en helt termin med frågetecken ????

jaja, ha en trevlig kväll.. med lika mycket plugg som vanligt.
pusshej

sex and the city
































här kommer några bilder från min telefon som jag har haft sedan julas!

jag älskar satc, det gör mig lycklig.

kära sekundärgrupp


fia & matti, maskerad - 06


då var det måndag igen gott folk, härligt va?
i helgen har jag pluggat underbara och intressanta idrottspsykologi, jag har övningskört några runder, jobbat med söta sabina  på tempel - bra tryck i lördags, roligt! sabina åker till thailand om en vecka, jag är inte avundsjuk alls. inte alls. så jag sov ett tag igår, kom hem vid 06.00,. och precis när jag kom ut såg jag lilla matti utanför cardan, kul att se honom!!
 jag längtar ganska mycket tills körkortet kommer min väg. jag drömde om det inatt - att jag klarade det. ja, vi får väl helt enkelt se. igår körde jag och mamma ut en snabb runda på väla, innan vi skulle hämta hampus på jobb. jag köpte min fina haglöfs flis som emmie-gumman hade lagt undan till mig på team sportia, super skön. den kommer att användas otroligt mycket nu när jag drar till hemavan och åre! längtarlängtarlängtar!
sen kunde vi inte låta bli att gå in på SOLO, och där köpte jag en kofta på rean - 300 kr! hade kostat 700.. woowowo! jag behövde nämnligen en ny grå kotfa som ser helt uttvättad ut..........
sen blev det god söndagsmiddag - jon och maja var med och mös (;

jag och hampus skulle egentligen klippa oss efter att jag hade varit i skolan idag, men när vi såg vad det kostade för män att klippa sig gav vi upp det lika fort. det blir sanna, som vanligt. hon har dock inte öppet idag så vi lär väl få vänta en vecka eller två. det kostade nämnligen 395 spänn och då sa hampus att han hellre rakade av det hemma. men jag tvingade honom att gå med mig till sanna. då blir det bra.
denna veckan kommer att bli precis lika hektisk som alla andra veckor nu för tiden,. inlämningar, prov, engelsk essä + två tal.. ett i engelska och ett i svenska. jag ÄLSKAR LIVET just nu.

TAKE CARE SEXY'S.
fia hjärta jon

elusive

We dance and I shall follow, you said it was love, I said I'd like you to be mine




igår blev det ju då utposten med flickorna, och waaaaaaaaaaaaaaho vad trevligt det blev då! vi satt där nog från klockan 8 till kvart i 1! sjukt good mat och dricka och sen får vi ju inte glömma efterrätten och maskin popcornen.
 tack för att ni finns, ni är mitt allt <3 efter några timmar där begav vi oss hemmåt, kön på bakom var inte att leka med så jag och maja bestämde oss för att dra hemåt. skööönt att komma i säng i hyfsad tid en fredag.. vaknade upp hos jonen och kollade lite the hills och drack blåbärssoppa.. perfekt morgon, ledig och allt. nu sitter jag hemma och ska börja plugga idrottspsykologi men först ska jag övningsköra med pappi och därefter ska jag ligga med näsan i blocket!
inatt blir det jobb på templan, wowowo! jag älskar jackor, just love them.

vi hörs och synes! ha en bra bakisdag allihopa.
puuuuuuuussss / elusive

oh lucky, lucky



sitter just nu på bibblan men maja och charris, mina två älsklingar. bara så att det är blir några missförstånd eller att någon som känner oss väl tror att vi pluggar, så gör vi inte det. vi kollade precis igenom alla bilder från rhodos i somras! vilken... resa  -- BAR STREET! wowowo

ikväll ska ellen, jag maja och charre käka gott på utposten, och sen kanske vi ska säga hej till folket på bakom.
pusssss!!

hyggeligt




nu ska jag och charre plugga... önska oss lycka till!
efter plugget blir det twilight, tredje gången. extremt lyckorus varje gång. det är great!

heath ledgend


and put you out of control











lite bilder från utgången i fredags!
vi älskar vin, vi älskar vin..

jag vill varna för extrema poser. men det bjuder vi på. fanns inte många bilder utan dem dock.

elusive

ensamble, c'est tout




"tillsammans är man mindre ensam" är boken som jag läser just nu och jag kan inte slita mig. jag gjorde en tabbe tror jag,. när jag kom hem visade dem filmen på canal + som jag nämnde innan.. men jag kunde ju inte sluta titta! aja, jag ser iallafall fram emot att läsa den lika mycket nu som innan, boken innehåller ju fler mysiga detaljer - om ni har lust, läs den! nästa bok som jag ska ge mig på blir kanske "full moon" eller "flyga drake", båda ska läsas, jag vet dock inte vilken jag ska börja med. men iallfall, EN bok i taget.

har precis tittat klart på august rush,. oh herre! det finns inget annat att säga. it's a real piece of work.

hampus och också en filmtönt och kollade precis runt blan nykommande filmer 2009. en av dem som han hittade heter "the imaginarium of doctor parnassus", en av alla stora skådisar som skulle varit med i den var heath ledger.. men den hann inte bli färdig -- den ska dock göras klar. man vet också att i och med hans plötsliga död hann han inte skriva in sin dotter i testamentet och därför har alla skådespelare i denna film bestämt att pengarna som tjänas på filmen ska gå till hans dotter, matilda. vackert.

sov gott, och tjejer.. det ordnar sig.
elusive



at the speed of sound



jag tror jag har ett starkt beroende till film. idag har jag äntligen fyndat en body på gina! wowow, det var på tiden.. (; och nej, jag har inte ett beroende till shopping, bara till film -- sen kom jag hem och tittade på "tillsammans är man mindre ensam" på canal +, boken jag just nu läser! helt otrolig liten historia - jag älskar den. jag tror jag lägger upp en liten bild sen. dem är så vackra. sen lagade jag middag till min familj och efter det gick jag och älskling en runda. jag älskar dig.
nu blir det min absolut favorit film, august rush. det är lycka!

elusive





good things come in threes


the city - i'm hooked för att whitney är fab!
jag har bara ledag och degat sedan jonen gjorde frukost till mig, snart dags för körning.. efter det blir det plugg med amy. 

elusive

baz, you did it again


let me sign


se twilight, jag lovar - you'll love them


have you ever been in love?


i brist på annat!

happy new year, really

världens snyggaste människor


det nya året kommer med mer skola, jobb, körkort, ångest och lite annat. 
det känns verkligen toppen, och man blir genast sugen på att ta tag i livet och leva det. här sitter jag, har huuur mycket som helst att göra.. men högen bara växer. jag är bäst i världen på att skjuta fram saker. allt, inget görs när det ska. det jobbiga med livet just nu, as we speak är att jag VILL så mycket. när ska man börja lära sig säga nej? är det kanske något som man inte kan lära sig utan bara måste göra! fasiken, jag bara mummlar. jag pallar inte. 
sitter just nu hos älsklings jonen, han i det ena rummet pluggar till sin feta tenta på fredag och jag i det andra rummet med sex and the city - "have you ever been in love?" på tv:n och hans mac i mitt knä. knappt ansträngande.
2009 kommer att bli det absolut festaste året i mitt liv hittills, men jag och melissa kom fram till att det kommer att blir svårt att slå 2006. då var allt bra, sen 2007.. ett jävla mediokert år. men jag ska inte klaga allt för mycket, jag älskar mina vänner.. det är helt sjukt mycket hur man älskar dem.. men det är tyvärr bara ibland man tänker på det. det händer att man tar dem för givet. det ska man fan aldrig göra. 
* jag måste säga grattis till min favorit charlotta som blev gudmor i lördags! 

i fredags blev det utgång med meliss och maja! blev lite för fullis kanske, men kul som fan hade vi! jag hoppas att jag får lite bilder av melissa snart. för en gångs skull blev jag lite snygg på bilderna.. fast det  var kanske bara då jag tyckte det. skit samma, vi får se. 
sen lördag och söndag var det bara jobbjobb som gällde.. idag är det tillbaka till den så kallade verkligheten.
nu tjatar jon på mig, jag måste handla! 
ha det bra allihopa - älska livet! 

elusive


RSS 2.0