Eyes on the highway

Haha, blir lite photobooth bilder idag! Nu har jag precis sprayat till håret lite, målat ansiktet och naglarna och är nu redo för Samsoe o Samsoe butiksinvigning på Bruksgatan med Sara. Efteråt ska vi ut och äta, funderade på att vi kunde ta Level.. Vad säger du om det Sara? Fick precis lite panik.. Har inte packat inför morgondagen och vi åker kl. 08.00 - PRICK. Sa pappa, så jag antar att det är det som gäller;) 
Åh, måste bara berätta att jag är färdig med ytterligare en julklapp - mammas! Gottmos! 
Beställde samma till mig och jag kan knappt hålla mig. Alltså! Tre julklappar - CHECK! 
I Stockholm ska jag kolla efter en trenchcoat och bra smink. Skönt att för en gångs skull veta vad man är ute efter. Detta blir nog mitt sista inlägg innan vår weekend. Så ni får ha en underbar helg så ses vi när jag kommer tillbaka:) 
HAPPY HALOWEEN! (Eller hur det nu stavas..) 

ORDNING & REDA

Såhär kul hade vi när jag väntade på Karin innan joggingrundan!:) Och nu sitter jag här igen och drar ut på att jag måste hjälpa Jon med att tejpa runt uttag innan målningen går igång.. Men först ska jag sätta på bra musik. 
VILKEN UNDERBAR TORSDAG! 

Jag tar steg bakåt och vi tar ett steg framåt


Äntligen färdig! Gah, från klockan 12 idag har jag, Hampus och mamma hållt på att flytta saker fram och tillbaka. Min kära bror fick för sig att byta rum med mig. Jag var inte värd det "stora" rummet nu när jag knappt var hemma längre. Men som jag ÄLSKADE det rummet. När jag kom hem i morse fick jag en stor klump i magen - alla mina saker och det rum som jag och mamma gjorde om tillsammans och la ner all denna tid på. Nu skulle jag tillbaka till det 8 km2 stora rummet sidan om -- igen. Inga steg framåt här inte. Förutom att jag och Jon idag har två år och en måndad. Hallelujah för det.. Ser fram emot MÅNGA fler :) Har precis tittat klart på Grey's Anatomy och tårarna sprutade ur ögonen på mig, som vanligt! Jag blir galen - jävla Mercy West...
På fredag blir det Stockholm! Trodde inte att jag skulle se fram emot det så mycket som jag gjort :D Nu måste jag bara få tag på någon som vill jobba med Sabbe i garderoben.. Jag jobbar på det!

Vi hörs imorgon. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS<3
Ps. I love you Izzie Stevens.. Ds.



Pumpa - check!

Vilken toppen mysig dag! Började på dagiset klockan 10 sen efter slut kom älskling till stan och så gick vi tillsammans med Kaja och Pelle till Ebbas fik! :) Längesedan jag var lite spontan efter jobb, man blir liksom så lätt slö. Och nu sitter vi här mätta som tusan och chillar lite framför tv:n. I helgen har jag bara jobbat och knappt sovit något alls.. I söndags körde jag och mina pinglor till Ullared och hallelujah vilket bra slut på en jobbig helg! Jag är sjukt nöjd med mina köp :) Det blev en vas, krukor, skjorta, strumpbyxor, väska, strumpor, linne,. Ja, det var nog allt. 
Åh, på dagis idag gjorde jag en pumpa! Vilken höstkänsla i hela kroppen. Härligt! 
Ha en mysig kväll allesamman. Kram på er! 

xxx









Mumford and Sons - Little Lion Man


Hejsan hoppsan på er allesamman!
Ja, vart ska man börja.. Höstdepp? Någon som känner igen sig i det ordet just nu? Det ligger i luften. Alla pratar om det, det smittar av sig. Tror jag iallafall. Jag känner det inte sådär jätte mycket.. Jag bara allmänt skiter i vilket. Dock finns det jobbiga beslut som måste tas och jag hatar det. I söndags var jag ute och gick i tre timmar & sen på kvällen blev det mys hemma hos Linda med tjejerna :) I love you girlzz! I måndags gjorde jag inte ett skit. Låg på soffan och hostade ur mig den sista hostan för denna höstan,. HOPPAS jag. Fast på kvällen fräste moppen och jag faktiskt hem till Charre för lite bak och planering. Det var skönt att prata lite med henne. Precis som alltid. Igår jobbade jag på dagis och senare vandrade jag, Pär och Kaja hem till Ramlösa för lite husmanskost.
Och idag fick det bli en sväng till dagis och därefter häng hos mamma och pappa. Skönt att bara vara ibland. Och här sitter jag nu och funderar på att lägga upp lite bilder från kameran som jag har haft med mig nu lite överallt. Men inte idag kanske. Såja, KUL resumé va? Dethär bloggandet passar mig bra... Tur att jag inte skriver såhär ingående alltid. Då hade ni aldirg kommit tillbaka ;) Därav bilderna! Nu ska jag snart bänka mig framför Grey's Anatomy baby. AND I LOVE IT.
Tro inte att ni kommer kunna nå mig i helgen:
Torsdag: Dagis + Nattklubb
Fredag: Dagis + Nattklubb
Lördag: Högskoleprovet 08.30 - 16.20 + Nattklubb
Söndag: Ullared med Charre, Ellen, Nelly och Maja!

Så vet ni! HEJ DÅ.

Studentbalen återigen






Det är så roligt.. man hittar alltid nya bilder på kompisars datorer som man själv aldrig har sett. Dessa fina bilderna tog Charlottas moster på oss :) Alltid lika kul.


Break it down

Hejhopp vilket fint väder det är idag! Och medicinen har snart botat mig! Happy-time! 
Nu ska jag faktiskt ta tillfället i akt och gå ut lite med min kamera. Den har det fotats alldeles för lite med har jag kommit på. Så pålsjöskog here we come. Ikväll blir det lite mys hemma hos Linda med brudarna. SOM jag har saknat dem,. Lägger upp lite höstbilder sen :D PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! 

När man ler för sig själv


Jag gillar denna filmen stark. Har sett den två gånger sen jag lånade den av Andrea i tisdags =)

Hot mama


Då går man på pencilin då -- tabletterna är så stora att jag måste dela dem och få ner dem med fil. Som mamma gjorde till mig när jag var liten :) Idag kände jag att jag var tvungen att komma "ut" lite, så vi tog en runda ut på Väla. Fick en fin klänning av mamma och gosiga strumpbyxor! Denna lilla tripp gjorde mig helt schlut. Så inget mer röra sig idag blir nog bäst.
Jag hatar att vara sjuk.

Sick


Deppigt värre

Check-lista: 
- Min återfunna stulna cykel är numera stulen igen
- Kräkhosta
- Mobiltelefon utan laddare
- Ögoninflammation
- Snygg kände jag mig senast.......
- Allmän ångest
- Ett barn frågade mig på dagis om jag åt mycket.. Barn är ju för härliga! 
- Det finns inte tillräckligt med tid just nu, sorgligt
Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy & knapra på 70 % choklad, tillfällig extrem LYCKA! Just what i need. 

It's cold around me


Nu bär det av till dagiset med min äckliga hosta..
Kommer du ihåg bilden Charre?

Snor, svett & hosta

JAG BÖRJAR BLI SJUK. SKIT OCKSÅ. 

Are you ready?



Han är min<3

TACK FÖR IGÅR. JAG ÄLSKAR ER.
Lyckad utgång på det med en efterlängtad fjortisfylla! Not.

Damn girl

Har ändrat runt lite på min blogg. Skulle vara jätte kul att få lite tips och idéer om vad ni tycker är snyggt. Jag kan inte mycket.. Men färger och typsnitt börjar jag bli en hejare på. Melissa, jag kan nog hjälpa dig lite med din blogg om du vill det? Så länge du inte har några höga förväntningar =)
Så sjukt skönt att vara ledig en HEL helg, iallafall nu när man jobbar varje vardag. Igår köpte jag och mamma räkor och baguett samtidigt som vi tittade på UNDERBARA idol. Fy fan, vissa av dem gav mig rysning efter rysning. Tur att jag inte såg det med Jon, hade inte velat se hans ansikts uttryck när Tove intog scenen - damn you're good.

Massor med kärlek


Ikväll ska vi hem till Melissa & Jakob. Massor med kärklek & fotboll en lördagkväll!

Höst koma

Då var det snart helg igen då! Goooott.. lite träningsvärk idag - i ryggen. Perfekt när man befinner sig på dagis,. Upp och ner från golvet är inte det skönaste just nu kanske. Annars händer det väl inte speciellt mycket. Vecka 44 ska familjen på weekend i Stockholm. På fredagen ska vi se Hairspray musikalen, vilket ska bli så KUL! Har alltid velat gå på musikal, ångrade som fan att vi inte gjorde det i New York. Det hade varit coolt om något! Iallfall, mysigt att hitta på något med familjen. Hinner ju aldrig ses. Hampus julklapp är fixad. Lemma biljetterna är komna - så lite händer det väl i framtiden. 
Nu ska jag rasta Jon en runda på Tågaborg. Han har ju varit duktig och pluggat hela dagen..
Ha en trevlig helg! Köööööööööööss 

Just kicked some serious Lisa Wikstrand but!

Bara så att ni vet, denna dagen har jag varit förbannat duktig! I morse ringde väckarklockan 06.00.. Hoppade upp, pigg som en lärka och slängde på mig spring kläderna för att då ut och jogga i det älskade regnet. Okej, riktigt så var det kanske inte., men UT kom jag till slut efter många om och men. Efter denna aktiva start på dagen blev det lite dagis jobb. Och nu sitter jag här, genomblöt av svett efter ett box pass med Lisa! 
Måste palla mig in i duschen innan Grey's :) OM jag blev glad att det var på tv idag?! Hallelujah.
Puss på er allihopa - ut och spring! 
Förresten, titta in på Lisas vackra blogg: http://lillymaria.blogg.se/

http://www.polarnopyret.se/

ÅÅÅH! MAN BLIR HELT KÄR I ALLA BARNEN PÅ PYSSLINGEN. SÅ SÖTA I DERAS POLARN O PYRET KLÄDER. SKA NOG SNO LENNART MED MIG HEM IMORGON..

vill tillbaka nu

den enda bilden jag hade på min kamera från krossbu.. 
<3

:D

 
Sara, du hade rätt! Dem är ju nästan lika snygga också. Ha!

spider-monki

Igår vart jag och Melissa i Halmstad och mös. Köpte denna skit fräcka halsduken och jeans
skjortan på Monki, mascara, rött nagellack och svart ögonpenna :O Sådana utflykter måste man göra oftare! Idag efter jobb på dagis gick jag också in och köpte ett par nya Levis jeans på Spirit.. TVUNGET. Så nu har jag shoppar upp denna månadens kläd-budget. Om man skulle ta och lämna tillbaka lånade pengar också? Det kommer! 
Just nu sitter jag ganska så mycket själv, ville kört till Andrea men bilen var så klart inte ledig.. Har alltid så mysigt och avslappnat när jag är ute hos henne. Får se till att det händer snart. Då ska man ta tag i och laga lite mat. Gissa vart min pojkvän är.. Hos mamma och äter kanske? Mm, kanske det. 
Puss, puss på er! 

blod, svett och bowling


Hittade denna bilden på mig och my från studenten :) HAPPY-TIME! 
Ja, då har man varit lite off nu en vecka känns det som.. Men jag tror att det behövdes lite också. Förra veckan jobbade 4 dagar på dagis & sen fredag och lördag natt. I lördags natt skulle jag egentligen jobbat med Sabbe för första gången på riktigt länge men hon blev sjukis :( Men som tur hade vi Charlotta som kunde ställa upp! För första gången någonsin stå i garderoben med 700 blöta jackor inkastandes, var hon super duktig!! Så stolt. Bra dricks blev det också :D Gotte! 
Igår var det ÄLSKADE krogbowlingen... Där det alltid är någon som spyr, spelar bra eller riktigt dåligt, tappar klotet i farten, bjuder på för många shottar, hånglar, kastar över klotet på banan sidan om, går runt med två glas med rött vid (Sabina P),. Ja, ni hör ju hur det kan bli och blev. Vaknade idag med en mildare baksmälla & snart ska jag hämta min Melissa-goding på dagis, för att sen köra till Halmstad!  
Imorgon blir det dagis :) PUSSSS!!

RSS 2.0