pump it up

Då var det snart helg igen..
Idag har jag varit dagisfröken och jag älskar det! Helt sjukt hur mycket man lär sig, hände några gånger att jag fick prata bort något som lille Kurt kom & frågade mig. Den killen är så grymt söt! Så satt han i sandlådan och "körde" lite bil. 
"Vart ska du köra någonstans då Kurre?"
"Ti Makschi (Maxi).." Typ dah, vart annars?
"Jahaaa, vad ska du köpa där då?"
"Mölk"
Haha, lille Kurt har nog hängt med mamma till Maxi lite många gånger :)
Oj, nu måste jag byta om! Nu blir det Body Pump med Charre.. Vet inte riktigt hur det ska gå, har träningsvärk som fan från gårdagen. Imorgon blir det Pysslingen igen! 
Puss på er.

ten points






Hon är helt klart en av de mest snyggt klädda jag vet!
Fick plötsligt för mig att skaffa hårförlägning.. vad tror ni om det?

730


if it kills me - jason mraz


love pics


idag blir det rensning bland bilderna på datron.. & en ny mapp med bilder som ska framkallas!
Älskar att framkalla bilder, helt annat än att sitta glo på dem på datorn.
MER SÅDANT!
Herre gud vad dessa damerna är s n y g g a!
Snart kommer det upp ännu en bild.. idag är det nämnligen en speciell dag :)

ont, det gör ont

DET GÖR ONT I MIN KROPP. SKJUT MIG! 

Sept. 25, 2009

Balen 09. 
Såja, då var man uppe och piggare än vanligt. Riktigt bra tryck på Tempel i natt Von Benzo rockade loss ORDENTLIGT! I eftermiddag blir det mycket mys med Andrea - som jag har saknat henne :) Nu först ska jag ut och springa en runda så jag kommer igång på riktigt. Jag ska köpa en skjorta på H&M som jag hittade igår med Mysan, måste ha ett par nya jeans också samt ett block. Nä, vi ses och hörs.

autumn rules



Nu vill jag ha höst.. när det är mörkt på morgonen & tidigt på kvällen. Jag vill kunna vira in mig i en stor halsduk och en gosig jacka! Ja, ge mig. Idag vaknade jag av mig själv 07.30.. Det kan bero på att jag somnade runt 22 snåret igår. I love it. Fick en liten känsla av att jag skulle till skolan och för EN gångs skull tyckte jag om det. Idag ska jag jobba förmiddag i caféet efter det: häng med My :) & sen inatt blir det jobb i nattklubben. Det var så längesedan nu känns det som, att det faktiskt ska bli riktigt kul att worka.

Jo, igårkväll hade jag en ensam kväll vilket var otroligt skönt. Jag tog mig tiden att leta upp ett gammalt skolblock som jag kunde kladda lite i & vilket jag gjorde. Bläddrade bara snabbt igenom alla block.. då jag kom på mig själv att jag ska aldrig med sitta bredvid My på en lektion, vilket är lite sent påkommet kanske men jävlar. Vi skrev bara lappar till varandra och inte små - vi snackar A4 sidor med vad som hade hänt i helgen, vad som skulle hända. Vilka kläder vi ville köpa och då får vi inte glömma alla kill-problem vi LED av! Haha, kul att läsa :) Sen glömde jag helt bort vad det var jag ville ha blocket till från början.. men kul hade vi. Inte konstigt att jag är nervös inför högskoleprovet... Vad fan har jag lärt mig på tre år?! (Alldeles för lite).

Nä, om man skulle ta och sminka sitt spöke till ansikte? Ha en höstig dag snyggisar - it's gonna be a good, good day!




slumdog millionaire



I'm sorry. Jag har inte känt mig så pepp på att blogga på sistone.. kan bero på Jon's dator som verkar var emot mitt bloggande. Varje gång, då menar jag varenda jädra gång jag skriver och nästan är klar med ett inlägg så försvinner allt! Okej tänker jag för mig själv och börjar om från början -- tror ni att det händer igen? Jo.. rätt!
Sånt skit orkar jag inte med. Så nu är jag hemma hos min kära familj och då tänkte jag ta tillfället i akt att bjuda er på lite happenings från mitt liv :) I KNOW YOU LOVE ME UH. Igår hade jag min första tvättstuge dag - vuxen poäng, check! Man blir så stolt över sig själv ibland. Sen cyklade vi till Maxi och handlade mat inför kvällens bjudning.. mamma & pappa kom och åt hemmagjorda italienska hamburgare.. Väldigt lyckat om jag får säga det själv. Efter blev det Slumdog Millionaire, helt klart månadens bästa film.
Nu blir det mat a la mamma!

återhämtning

då var man äntligen hemma.. eller jag kan egentligen inte säga äntligen för vad jag älskar krossbu & fjällvärlden. i denna stora mäktiga värld känner man sig så liten och hjälplös. jenny & elin, vilken vecka jag har haft med er. 
nu är jag som sagt hemma och det var min jon som hämtade mig på skolan och så kommer man hem till färdig frukost och massa pussar. det gillar vi! dagen består ut av upp-packning och mental inställning till stadslivet ;) 
på måndag får jag alla bilder av jenny hoppas jag! 
detta kommer jag aldrig glömma,. förhoppningsvis blir det favorit i repris nästa år. 
puss!

hello sweden



 








Tack som fan.


finding nimis

<3
fler bilder hittar ni hos meliss.webblogg.se

vad jag älskar dig

Nu snart åker bussen med det totala 70 personerna upp till Norge.. Undra om det kommer bli någon sömn på de tolv timmar?! Inte så säker på det faktiskt. Sitter hemma hos min underbara Jon nu, om han bara hade varit hemma också så hade det varit GREAT.. men nej. Skulle bara hämta min lilla canon baby. Ska ju bli riktigt bra pics i Norway. Nä, nu ska jag vidare och köpa godis!! 
Ha det så bra i veckan.
Tack för igår Sabina & Emmie! :D 
Puss

11


min nya baby :)


kvällens kläder..


min snygga, snygga mamma!


efter fördrinken begav sig damerna för att möta upp dem andra 40 personerna som ska äta på harry's som en adjö middag för mamma., man blir så stolt.


byebye!
(om hon skämdes?)

grattis pinglan!



jag vet att det var igår du fyllde år men jag glömde blogga då..
GRATTIS, 20 år utan hår!

thinking of you



thilda hade den musikvideon på sin blogg och vilken röst hon har denna kvinna!
har jobbat natt, men det var så pass dött på stan att jag fick kila tidigare,. så jag har fått mig lite sömn nu. ska alldeles snart packa klart. mamma sa att mitt rum och lägenheten skulle vara i toppskick tills hon kom hem och här sitter jag fortfarande i pyjamas & har inte allt lust med att göra någonting. hm..
ikväll blir det käk på cardinal med Elina & co. elina ska till USA i 3 månader så det blir lite käk på det,  kul att träffa alla :) hampus och jag ska ta liten fördrink här hemma tillsammans innan vi sticker ner, lite bounding med bror.
jag lägger upp bilder från kvällen imorgon! ska fota som en galning hela helgen.. imorgon är det ju sabinas 20 års fest, Emmies 20 års kalas och Maja fyller 19,. poh. allt detta på en och samma dag. håll i hatten!

nu ska jag lyssna på låten igen och njuta. PUUUUUUUUUUUUSS! & ha en galet trevlig helg.
på söndag blir det norge :D

dos


Sex and the City 2 - Maj 2010! <3

igår blev det..

igår blev det först paddling med världens bästa charri + lite gott från espresso house! 
det är helt underbart när man känner att kylan börjar komma samtidigt som solen värmer i ansiktet.. efter det hade vi tre gemensam cykling hem till gustavslund där familjen ekelund bjöd på tacos, såklart åt jag så att jag nästan sprack. fick lägga mig på golvet och allt.. sen kom filiph och hälsade på så vi gick en liten runda med honom, sen kom vi lagom tillbaka till efterrätten (brownie & grädde eller).. fantastiskt mätt återigen. kvällen fick sen avslutas med en söndagsfilm - changeling. riktigt bra! 
nu, efter en långrunda blir det lite sex and the city. 
LYCKA TILL MELISSA<3

nostalgi baby

blev precis riktigt avundsjuk på my som just nu befinner sig i världens mest underbara stad. jag vill dit nu.
new york 2006.

so sick

nu ska jag trycka i mig ipren, äta lite och gå en liten runda. måste få lite luft! 
sen blir det jobb i 3,5 timme.. det är lagom idag. 
god morgon! 

studio 54!


ray lamontagne

please

safe

Idag fick det bli ännu en jogging runda.. Det var dock LITE störigt, när jag äntligen efter många om och men tagit på mig gårdagens äckliga träningskläder så börjar det spö regna. Inte kul. Detta betydde att jag återigen hinner soffa till mig. Tillslut blir det uppe håll och jag undrar om jag ska lägga elusive (poddi) i en påse eller om det kanske klarar sig ändå. Efter halva jogging rundan öppnar sig himlen och det är då jag springer för livet, min ipods liv. Liv eller död tänkte jag och har aldrig varit så trött som jag var när jag kom hem igen.. Just nu ligger hon invirad i papper och jag hoppas på det bästa. 
Nu ska jag vira in mig i en filt, låta Jon laga maten och sätta på "Sunshine Cleaning". 

sex


Nu har dem börjat spela in nästa STC filmen!!!
Idag har jag köpt stövlar och jag är så sjukt nöjd :D Nu blir det en liten ut & gå runda. Puss på er!

ma(mma)rimekko

nu har precis mamma varit förbi och snart kommer soffan och hämtar mig & så kör vi ut till väla! måste hitta stövlar nu känner jag.. har dock redan köpt nu jacka som kommer om en vecka ca :D SOM JAG LÄNGTAR. 
Grattis Sofi till körkortet! posssshaj

cph pics!


level love, here i come

sabina, nu kommer jag snart och tar över för dig. skönt va? 
och charre, hoppas det gick bra på jobb idag. puss!

dagens people






Smakar det så kostar det..

I fredags begav sig och och Jon till vackra Köpenhamn! Bästa helgen på lääänge. I love you.
Igår blev det 6,5 timmes jobb och efter det kom Charre och mötte mig sen körde vi hem och blev bjudna på pannkakor och hemmagjord sylt tillsammans med Jon och fina Lisa. Imorse ringde Melissa och vi var ute och gick en riktigt power walk. Super skönt att komma ut tidigt på imorgonen.. Snart blir det jobb igen. 
Ha en bra dag snyggisar! 

RSS 2.0