tropisk värme var det ja


kul att cykeln min blir stulen ännu en gång <3 MAN BLIR SÅ JÄVLA GLAD!
idag har jag varit på straaanden med maja och charri, tack för att ni drog ut mig(; efter det blev det lite mat sen hamnade jag borta hos sabina, hem och ner i stan återigen.. & så var man slutligen hemma! sitter och kollar lite på "juno",. men ellen page är ju bara så baaall. orka att jag sitter här och svettas! balkongdörren är vidöppen men inte fasiken blir det svalare för det.. BÖH!
sov så himla gott


sköna söndag


vilken toppen söndag! very happy.,
ska iväg och jobba 14 timmar nu, så vi hörs någon gång efter det!

give in to me

michael jackson

pics


i söndags blev det som sag myskväll med melissa och matilda.. detta är den helt otroliga utsikten från melissas hem.
twilight for the wind!

i måndags blev det mat med fina andrea på mezoo!

haha, återigen blev det käk på mezo fast det var igår och med sabina(:


efter det hamnade vi på docken! här har vi snygga johan wedin och sabina kronwall!
det första jonathan sa till mig när jag kom - "fröken olsen.. tredje kvällen i rad(;"




rätt snygga


ELIN!


vi gick till hamnen och åt lite glass - vilket vi gjorde väldigt rätt i.


helt galet fin kväll :D

the hangover


my, det glömmer jag aldrig! :D

magiskt, men tragiskt


gårdagen var helt sjukt mysig! jag och maja var klart sena till alla brudar som var i annas koloni men när vi kom slängde vi på maten på den halvt fungerande grillen - men tillslut kunde vi också äta(: iih, blir alldeles lycklig i kroppen, allt var så somrigt och alla var så fina.. men det bästa av allt var nog att alla hade cyklat så det var minst sagt ett äventyr när vi alla skulle ta oss ner i stan - inte rattfylleri men som anna sa var det nog cykeleri på höög nivå. HA HA! vi kom iallafall tillslut ner - sprang in på docken då johan följde med mig för att skaffa stämpel inne på cardinal.. hm, när vi väl kom in, efter fått betalat FULL PRIS! var vi tvugna att stanna! vi var inlästa på cardinal! är det ens lagligt? det kan det fan inte vara.
första messet från sabina:
"och varfan är du?"
andra messet:
"och varfan är du NU då?"
så då fick vi trada med varandra ett tag där..
lyckligtvis slog klockan tolv och vi fick komma ut! bra jobbat cardan - till er går jag GÄRNA igen.
nä, nu ska jag cykla med mamma till ann-marie & lisa i ramlösa.
MYS OCH PYS I DET FINA VÄDRET FINA NI.

HAPPY TIME!


SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL!
nu ska jag till annas koloni, skriver mer imorgon.. oh! igår vart jag och my på bio, det fick bli baksmällan vilken är den roligaste jävla filmen på riktigt läääääääääääääänge - efter det rullade vi ner till docken där det satt väldigt många sköna typer. härligt!
ähe, som sagt vi hörs imorgon :D


sad but true


 hello hey joe, you wanna give it a go- no? haha, vetifan vart det kom ifrån.. fick en invite av melissa innan till spotify! nu äntligen kan jag lyssna på musik. slippa byta hela tiden på youtube(;
ikväll ska jag hänga lite med my, få se vad som händer men henne kan man alltid ränka med. nu ska jag äta pappas grillat - wahh vad gott! tjingelingplingpling

a+a


nu ska jag ha mys dag med andrea!
måste försöka steka lite i det fina vädret idag ju(: ha en fin dag fina ni.


faithfully


man tappar tiden

'


i get the joy of rediscovering you


jag blir så trött ibland..
hittade denna som är enligt mig en otrolig bild från när vi skulle gå över brooklyn bridge 06 och höllt på att blåsa av - men fint var det:) har varit en riktig slappe dag idag.. hängde lite med godingarna melissa och matilda! ooh, läst har jag också gjort, fan vad jag älskar att läsa, om det är något bra dvs.. nästa bok blir nog män som hatar kvinnor.
imorgon ska jag vara med andrea!! waaaaaaaaaaaai, vad roligt det ska bli :D prata sönder varandra ska vi göra - sen får jag väl hälsa på sabina också, så hon inte går under jorden där borta;)
hektiskt liv nu känner jag. måste ta det mer lungt.. höhö
god natt för fan


so i laid my head back down


jag är sämst i världen på att skriva hur jag känner,. det låter alltid mycket bättre i huvudet. men ibland så får man sig allt en tankeställare om vad livet egentligen går ut på. jag vill att det ska låta mega poetiskt men det är fortfarande en blogg och jag vill inte att alla ska veta hur jag tänker.. men jag kan ändå inte låta bli! man ska leva livet nu, det är för kort för att ta allt för givet.
bättre än så här bli det inte idag.
tack sabina för idag - du är en ängel
<3

midsommar rock!









ååååååååh! man kan inget annat än att älska midsommar.. det är så himla somrigt! gårdagen blev klart över förväntningarna - vilken helt totalt mega lyckad kväll. förutom att sabina (alltid kvar till stängning) - inte var kvar till stängning,. shame on you! haha <3 nu ska jag "fixa" till mig lite och sen rulla ut till kvistofta då vi ska ha en chill och bakis dag(;

TACK!

stay with me


glad midsommar


äntligen härliga midsommar!
efter en natt men håååårt jobbande(; .. ska det bli skönt att slappa lite med mina pinglor med vin och mat. nu ska jag bara äta lite frulle sen ska jag ge mig på att göra en fin krans med blommor som pappa köpt :D
glad midsommar alla fina.

jeans till salu!


tänkte att det var dags att ta upp alla kläder från golvet.. tar dock somvanligt lite mycket pauser.
blir aldrig klar!

GO MILEY!

hihi

varför klaga när livet är underbart?


igår kom peter och david in till mig när jag jobbade, wai vad glad jag blev. haha, kändes som det var hundra år sedan vi sågs.. men vi bestämde att det får bli en klassreunion inpå sommaren(: denna veckan har jag jobbat lite, ätit taco, tittat på film, suttit på docken i spöregnet med my! på midsommar ska vi bara mysa, dricka lite vin och göra midsommarkransar.. traditionellt och fint helt enkelt!
om oliver den tönten svarar mig snart så kan jag fastslå på riktigt att jag och charre ska se coldplay den 22 augusti!!
men det har han inte gjort än så jag får vänta ett tag till.. ska fan tracka ner honom (;
inatt, inatt blir det jobbet och jag.. lalallalalalla

relax, take it easy



min dator dör nu och jag ska sova, men bara så att ni vet så lever jag.
hörs imorgon!



kimkimkimkimkimkimkim


så vackert sabina, fint.. mm, så fint så.

den blomstertid nu kommer..










jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu känner jag ingenting. alla känslor är som bortblåsta men dock ej tacksamheten som jag känner för alla som delade lyckan med mig. tacktacktacktack - det kunde inte blivit bättre.
när jag vaknade dagen efter kändes det som om jag hade drömt allting, precis som jag gjort veckorna innan studenten. men nej, jag hade verkligen varit där i aulan och bara gastat ut hur mycket jag var en sos:are, när jag egentligen bara ville få fram hur stolt jag var över alla som genomfört dessa tre åren med bravur.
jag älskar er alla och jag kommer aldrig att glömma.

(fler bilder finns på facebook)

sov riktigt gott, om vi inte ses imorgon så tänker jag på er.


kärlek till er alla










jag älskar sos3b. fy fan vad vi är bra!
kvällen började med helt sjukt bra sammanhållning och slutade på svea. imorgon är det studenten och jag kan fortfarande inte förstå att detta sker.. det slår väl till imorgon antar jag. ska upp klockan 6 för första gången på mångamånga månader - så jag antar att det blir så. nu ska jag ladda kamera batteriet - så kööööööööööör vi!
lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove

like a beautiful song you heard a million times


två dagar kvar..

























idag ska hela klassen ha grillfest med sommartema hemma hos my! det ska bli så sjukt mysigt men samtidigt sorgligt. vid tre kommer my och hämtar mig så ska vi köpa lite snacks och sallad(: tror dock att jag måste ner i stan - har inte köpt min student biljett än. har säkert inte hon heller så det blir nog allt en runda. igår bestämde jag mig för att stanna hemma,. tråkig som man är. men det behövdes verkligen. käka pizza och såg någon slutdel på en serie mamma hade följt på ettan.
MEN IDAG ÄR VI PÅ DET IGEN! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, VEEEEEEEEEEEEEEEEEM VILL GÅ I ETTAN NU!?

happy feelings!


LIVE

JAG VILL PÅ KONSERT, FAN ATT JAG INTE KÖPTE BILJETTER TILL COLDPLAY NÄR DEM FANNS!


nog ego man känner sig när man ligger utspridd sådär över hela matbordet..

tre dagar kvar älsklingar


gårdagen blev helt sjukt lyckad! jag och charre käkade först på hampan där dante och fredde kom och trada lite, sen gick vi vidare till docken,. drackdrackdrack och det kom meeer folk efter det blev det hampan igen - sen hamnade jag på balfesten på svea med johan och petter! hahah, vilket jävla träningspass.. poh. just det, jag var ju på cantina också!
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK! TRE DAGAR KVAR..

denna bilden togs klockan halv fem i söndags morse då jag och sabina väntade på att mamma skulle kaste ner nycklarna(;
BABYBAB Y

städ-paus med elle magazine



"Man, I wish smoking didn't kill you. I MISS IT. It's such a beautiful thing.
I'm so PISSED OFF it gives you cancer."

gwyneth

fyra dagar kvar


sorry, men ni får helt enkelt stå ut med bal bilder ett litet tag till.. iallfall till efter studenten! då kommer det nya bilder.
hade egentligen inte något speciellt att säga ville bara ha denna bilden i min blogg. hejhopp ikväll blir det zoobar!

fem dagar kvar



what a weekend! igår tog jag och mamma som sagt en liten tripp till småland för att gratta malin som fyllt 20(: innan vi kom fram körde vi genom grimslöv (världens ände) där mamma växt upp. helt galet vackert verkligen. vi kom fram, åt god mat, pratade lite och titta klart på fotbollen. sen körde vi faktiskt hem igen.. skönt att sova i sin egen säng - även om det slutade med att vid 01.00 då vi kom hem stack jag ut på byn och festade loss lite - galet spontant och kul!
sabina och jag kom somnade nog vid halv fem - fem snåret, härligt. idag har vi bara käkat och chillat med johantoan.
nu tror jag att jag måste sova - möte kl. 09.00 på cafeét imorgon.
OM FEM, JA OM ENDAST FEM DAGAR ÄR DET STUDENTEN.. DET, JA DET ÄR SJUKT.
nattinatti

mot det lilla landet


new york city 2006

då har man vaknat upp från att ha legat i koma återigen. skönt flyt inatt, trots att vi blev lite oroliga från ville - det visade sig senare att han fixade översvämning på herr toan,. glammigt värre. nu ska jag packa en liten väska och dra till småland!
ha det fett bra BABIES

vackra flicka



äntligen kom max otroligt fina bilder också upp(: denna tyckte jag var fin på mig och min älskling.
mamma ringde 16.46 och jag vaknade där efter av den ALDRIG slutande surrande vibrationssignalen! i love my mama, det gör jag för nu lagar hon iallafall något som luktar otroligt gott. mega hungrig,.
tyckte att det var rätt bra tryck inatt på jobb, var nog mest för att denniz spelade riktigt bra sabina hängde på.. haha.
snart ska vi på det igen, sen imorgon ska jag köra själv upp till alvesta för att gå på malins 20 års fest. så det var nog bra att jag sov 11 timmar idag så att jag orkar med(; pusshej vi ses hos dig, höhö

harlow


vilken galet söt liten pingla!

då var det snart dags att jobba. helt mör i kroppen, ligger på soffan och tittar på pride and predjudice med mamma - härligt. jag har iallfall hunnit träna med idis, efter det blev det fruktsallad som sedan ledde till en tripp till ääälskade väla(: köpte en kjol och ett linne som jag absolut inte hade något som helst behov av. men å andra sidan, när har jag någonsin skippat att köpa något som jag inte haft behov av? hm..  KUUUUUUUUL DETTA BLEV ANNARS(; aja, vi ses i dimman.

filosofiska vadå?



så var det torsdag! 8 dagar kvar til studenten.. aldrig kunde jag föreställa mig själv att någonsin komma så pass nära, men nu är vi här. HALLELUJAH! gårdagen bestod av en tripp till lund för att säga hej och lyssna lite på det filosofiska institutet - men när vi väl var där och skulle gå inte så bestämmer sig jag och my att ta en lunch istället?! haha - inte riktigt krya i huvudet. sen när tåget gick hem igen stod vi där som om vi aldrig varit borta(: när jag var hemkommen ringde jag maja och julius och tvingade ut dem på vad jag trodde skulle bli en powerwalk. kan dock diskuteras.. men mysigt var det och långt blev det! och ja, det blev en spontan utgång för mig, madde och marie ändå - VIVE LE CARDINAL! kan dock inte hjälpa att jag trivs bättre på tempel, då jag vet att sabina är någonstans och tradar(;  nu ska jag träna med ida. GO OSS.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

idag blir det sex i lund



det har hänt något med mitt knä! riktigt aj, inte snoddi "aj".. kan vara från igår när jag simmade eller när jag ansträngde mig i sanden på beachhandbollen.. dock utan att spela(; rätt känslig tjej isåfall. haha.
idag ska vi ha sex i lund tyckte thilda och jag ansåg att det lät som en bra idé. vi ska ju ändå dit med filosofin och titta lite.. så varför inte?
IDAG ÄR DET CARDINAL - inte för att jag ska dit eller så men vad trevligt för dem som ska! :D själv ska jag för EN gångs skull vara hemma med mamma och pappa för lite mys.
och jag har ingen kompis som heter sadina, det ska vara sabina(:
ha en fin dag

sköna måndag!



jag ber om ursäkt för att jag har varit lost hela helgen.. jag kan förklara:
tosdag - fix inför bal+bal.. all night looong
fredag - mega bakis och full med ångest(; jobba nattnattnatt
lördag - café jobb + mys i hamnen en runda sen jobb i nattklubben
söndag - sov till 4 ut till ödåkra.. krama om mamma lite sen blev det docken och pl med jobb
måndag - traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

nu vet ni! haha
poh, allt går så fort nu. om man bara kunde stanna upp.. imorgon ska jag och my ner till fria för att heja på beachhandbollen, hoppas det är fint väder så vi kan sola. efter det ska jag se sadinas fina hår och sen simma med brudarna på badet.
NYA LIVET BÖRJAR IMORGON! HEJA MIG! PUSSHEJ!

RSS 2.0