rock on!



då bär det av till rock'n'roll festen hos joel och felicia (; själv ska man ju vara taxi ikväll - tempel! jippi
ett tag blir det iallafall.. nu ska jag hämta gustav i hittarp?
ha en riktigt trevlig kväll suckers <3



once




då var man hemma en snabbis - gårkvällen och natten spenderades hos andreababe! är snackar vi hööööög mysfaktor( :* och OJ vilket grey's avsnitt, en stor jävla känslobomb - GUUUUUD! <3 ähe, det gjorde dem bra helt eneklt. go christina! sen imorse gick vi upp lite extra tidigt för att kolla på filmen ONCE som malin hennes mamma rekomenderade starkt, och alldeles riktigt var det verkligen en film för oss. en sådan film som får en att försvinna för ett litet tag. underbart verkligen. nu måste jag passa på att plugga lite filosofi tills imorgon för sen ska jag med jon ner och välja glasögon, efter det blir det idrott på ih, sen träning på sats och efter det ska jag hätma hampus, och sen plugga lite till och sen ikväll ska vi eventuellt på bio - MAMMUT! haha, ja allihopa nu vet ni hur min dag ser ut.. kul va?
pusss

 

49 kenne, we have some serious shopping to do!



hahahahhahahaha, märks det att jag sitter i skolan? hittade den riktigt snygga och fräscha bilden på mig själv och andreagumman som jag också ska spendrea dagen med - och ikväll ska vi mysa med snacks och grey's anatomy! dock har hon inte slutat än och jag har absolut ingenting att göra.. sen ska vi kila ner till stan - imorgon börjar hennes köpförbud så då ska vi slå på stort idag :D ja, jag hoppas att hon ringer snart. jag börjar få lite rumpkramp, har suttit ner på tok för länge.
tjingeling på er - vi hörs kanske senare!

just do it



yeah, äntligen har jag en träningskompis - kära kusinen ida! hela två timmar spenderades på sats och det känns brabrabrabrabra! :D

nu är det oscarsgalan som gäller.. love it.

let me sign




i am a pirate, you are a princess




såjå, det var den långa skoldagen! hade  ca. en och en halv lektion.. just nu tro det eller ej så försöker jag ladda ner t, hampus kommer nog att slå mig han hatar när jag laddar ner saker lika mycket som mamma hatar när jag tar hennes kläder.. :( haha, kanske för att jag inte riktigt vet vad det är jag ska ladda ner, jag går bara efter namnen(; oh, idag ska jag till sats - ska lägga upp ett bra träningsschema, wai. sen måste jag plugga lite på filosofin också.
denna låten är så jävla soooooft! testa spring till den :D

jag glömde! ammie, den låten med lilly allen heter "not fair"!

<3<3<33<3<3<33<3<3<3<33<3<3



...............................................................

snapshots, baby





















här har ni liter bilder från underbara hemavan där jag var med jon och hans söta familj.
dagen har varit fantastiskt händelserik.. imorse hämtade jag mitt körkort - riiiiktigt 'host' SNYGG 'host'.. och sen var våra studentmössor komna idag också! woooohaaaa, NU ÄR DET FAN SNART DAGS! :D efter skolan körde jag och ammie ut till väla, jag kände att det var dags för att mitt hår skulle få bli lite omhändertaget så jag köpte ett paket blonda slingor. sen så kilade vi tyvärr in på gina och cubus också och där hittade ammie ett par byxor och jag en svart kavaj - jaha, något som vi verkligen behövde helt enkelt.. jag funderade på en sak som andrea skulle göra hon och hennes familj kom fram till att upphöra med något i sex veckor och hennes svaga sida var shopping - så nix, ingen shopping med henne på ett tag nu.. det borde jag verkligen också tänka över. oh, måste nämna på tal om shopping och jag köpte ett rosa chanel nagellack på tax free i köpenhamn, det är så fint! känns lite roligt att ha ett sådant fiiiint märke,. hihi. nä, om jag skulle ta tag i mitt liv och packa upp min patetiskt stora resväska?
ha en gó kväll <3

sail away with me honey!


jag är heeeelt såld! totalt förälskad i detta gänget.. patetiskt, jag vet. men bara titta på dem! hahahah
nu är jag äääntligen hemma igen efter en helt underbar vecka. jag berättar mer sen med lite bilder och så.. men nu måste jag kila till skolan. oh! hämtade mitt körkort innan - HA HA! 
pusshaj


the odd molly black hearted lovebird



äntligen framme!! vilken underbar dag med massa åk och sol, bara 26- idag!
har bastat och badat jacucci (?) och nu blir det käk.. puss på er och ha en riktigt trevlig vecka.
lovelovelovelove

hemavan, va?


so long suckers! nu drar jag till hemavan och kommer hem om en vecka :D

kössssssssssss(;


perhaps fuckoff might be too kind?



YESYESYESYESYESYES! i got the körkort baby och det är nice som fan (; jag fick jätte fina blommor av charribarri som jag måste lägga upp en bild på imorgon :D
har precis kommit från trräningen.. bokade upp mig på bodypump imorgon, vi får se om det är så hårt som det låter. hjälp. packa ska jag också göra imorgon - till hemavan! jag får nog ta med mig kanske mycket kläder eller iallafall varma.. -35 grader vart där idag,. så vi får väl se om jag ens kommer hem igen. buhu?
köss på er alla sexiga!
 

angels and airwaves


bilden är tagen på ett grymt häftigt ute ställe när jag charre och ellen var på rhodos <3

nu ska jag kila för att träna! var på möte med magnus innan för att prata om framtida jobb på det nyrenoverade tempel.. det kommer att bli riktigt fett - sjukt bra! kul att det händer något.. i mitten av april sägs det vara färdigt. vi får la se!
oooh, vad kul det var att träffa andrea idag - hon är en stor solstråle hela hon!
have it folks(;

i can hear the bells!



detta är min drömklänning - jag vet att det är mycket tjat om det nuförtiden med det är det ända som jag vill nu.. bort med skolskitet! haha
just nu sitter och skriver på läxan som vi fick av marie idag:
"anta att du själv får en order att skjuta ett antal civila. om du vägrar blir du sannolikt själv skjuten. hur handlar du i denna situation? motivera ditt val."
jag hatar dem! sådana frågor borde inte få existera - för jag menar, skjuter jag människorna blir jag till nästan hundra procent själv skjuten ändå. och gör jag det inte blir jag deffinitivt skjuten och dem också, bara inte utav mig...
win-win situation? no.
en annan sak som vi diskuterade på lektionen var om hur poliserna framställer sig själva idag, det är så att det får mig att börja tveka på vad fan det är jag vill egentligen. duktigt tråkigt faktiskt.
jaja, imorse vart jag för första gången på sats, där kommer jag ärr stormtrivas och så himla nära - wowowo! jag är träningstaggad nu, vilket jag inte varit på ett halv år!


en sak till bara - vem fan är petra mede?
jag blir så trött!


en toppen gammal bild på mig som jag hittade hos emmie och petter igår..
solat något?

first and amistad



i brist på annat nu innan man ska kila till bussen och börja jobba så kollade jag igenom massor med gamla bilder.. denna tog och när jag, mamma och sandra gått vilse i new york - 06. och jag tycker att det är fantastiskt fräck!
brad är ju bara pricken över i:et (;
igårkväll blev det precis som jag tänkt mig, lite chillidill.. härligt när det bara är spontant. melodifestivalen håller fortfarande sin klass? underhållande är det iallafall!  nähä, nu håller jag på att bli sen också... det orkar jag verkligen inte. ikväll ska vi hem till lundqvist och fira petters 17 år här på jorden. grattis till honom och lycka till till mig.

favorit i repris?



äääntligen lördag?
nu kommer snart pappa och hämtar mig hos jon och sjussar mig till sibylla. somvanligt varannan helg(: 
ikväll blir det melodifestivalen och lite käk, mysfaktorn ska vara hög! igår vart jag och jonen hemma hos eva och leif - vo käkade gott och tittade sedan på the golden compass.. wmih - måste se tvåan sen när den kommer. jag hatar den känslan när man ligger i en soffa sent på kvällen och tittar på film och man inte kan hålla sina ögon öppna.. öppnas och stängs, öppnas och stängs.. och man vill inget annat än att se klart på filmen! och sen när man väl har somnat.. ja, då ska man hem, klä på sig och in i bilen.. BRR! hemsk känsla det där, när man är så trött så att man har ont i hela kroppen. 
pusss på er gott folk och ha en riktigt trevlig lördag, det ska iallafall jag!

the only one who's ever known



I found God
On the corner of First and Amistad
Where the west
Was all but won
All along
Smoking his last cigarette
I said, "Where you been?"
He said, "Ask anything".

Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end
Everyone ends up alone
Losing her
The only one who's ever known
Who I am
Who I'm not, who I wanna be
No way to know
How long she will be next to me

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning
The city breaks
I've been callin'
For years and years and years and years
And you never left me no messages
Ya never send me no letters
You got some kinda nerve
Taking all my world

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Where were you? Where were you?
Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Why'd you have to wait?

To find me, to find me


grey's anatomy 18 februari på kanal 5!

you never knew


dagens eller kanske morgonens goda fé går till sötaste lisa wikstrand (lillymaria.blogg.se)
- du gjorde min sjuka dag inte frisk men lycklig!

jaa, det är så typiskt.. så har hela veckan gått utan skola och så kommer man till den enda skoldagen och så blir man dålig, perfekt! men den har inte har dock inte varit helt sysslolös - jag har iallafall klarat min uppkörning,. fast jag kuggade dock på teorin (!?) med ett pöäng! så från och med nästa onsdag kan jag ut och ralla, hoho! idag ska bara ligga i sängen och läsa samt göra lite rester i skolan och förhoppningsvis kan jag jobba imorgon, måste ha pengar nu innan alla resor för tusan. jag och mamma kollade på "a thing called love" med sandra bullock.. den var väl helt okej mysfilm för oss (;
imorgon smäller det - MELODIFESTIVALEN, den årliga traditionen.. haha! det får man ju bara inte missa.

om en och en halv vecka blir det hemavan - äntligen! jag såg massor med bilder innan på facebook som jenny och
hanna hade lagt upp från branäs, fick inte alls en klump i magen av avundsjuka.. men ibland måste man ju bara prioritera, det går ju inte att göra allt här i livet.. eller hur?



hampus har trackat huset med gamla disney låtar och det går ju inte att göra annat än älska dem!

lucky me!



charlotta.. är du aargh på mig nue? charlotta?

just nu sitter jag i mediateket med min gummalumma och kollar balklänningar,. charre har hittat en jätte fin skiss på den hon kanske ska ha(; otroligt roligt.
TACK GODE GUD FÖR DENNA DAGEN!
 5/2 2008, wowowoow

"he's just not that into you"

fucking gorgeous cameron!

drew, scarlet och redbul!
jennifer på premiären av "he's just not that into you
"
hello mk! rock and republic

just nu känner jag mig HAPPY :D kanske för att jag har pratat med två av mina favorittjejer charre och sara! 
<3<3<3<3

lockdown


titta vad jag hitta! denna bilden ritade jag på elineberg - ganska färsig om ni frågar mig. 
just nu sitter jag hemma hos jon och väntar på honom och jag har så fruktansvärt tråkigt! jag har kollat på the city avsnitt samt the hills & oprah... nu får det allt vara nog. jag tror att jag ska gå ut och gå en sväng. på fredag ska jag hålla ett engelska tal och lämna in en uppgift ur samma ämne.. men jag vill inte börja  - jag har ingen lust till någonting. när ska jag komma tillbaka, mitt vanliga jag!? 

just nu tar jag bara en sak i taget just nu är det att sitta här och göra absolut ingenting. 


jag tror att jag ska i brist på annat lägga upp ett youtube fönster! 

LOVE LOCKDOWN - KANYE WEST



franck lestafier - what a man!



nu är min älskade, fantastiska lilla bok äntligen utläst.. det tog dock ett tag men det är för att jag har haft så mycket annat tråkigkt att läsa! perfekt liten kärkleks bok som får en att må vääääldigt bra efter vartenda kapitel. nu blir nästa bok "en komikers uppväxt" - jonas gardell eller "full moon" - om jennamos vill låna ut sin käresta? haha
nu ska jag ta och äta lite, måste ha en paus på teori pluggandet!

kisskisskisskisskisskiss

a fantabulous night to make romance



jag håller på att trixa lite med min blogg och jag börjar äntligen få in det, alla dessa koder alltså!
jaja, en sak som jag bara inte fattar är hur man lägger in bild som bakgrund eller som bild vid rubriken.. jaja, jag ska fråga thilda - http://thildaaaa.blogg.se/, som skaffade sin blogg igår som verkar ha fått till det snabbare än mig, som har haft denna bloggen i cirka två år! haha.. hon får helt enkelt lära mig. om hon svarar på msn.. 
nu börjar det närma sig hemavan och det ska bli alldeles underbart .. bara ta det lungt och ta dagarna som kommer. jon är en sådan kille som ska vara först i backarna och sist hem, jag får se hur längre jag orkar hålla den takten? haha, not for long! ska blit skönt att spendera tid med honom en någon anna miljö..  denna veckan är så sjukt nice. en jävla massa friluftsdagar - gottgottgott!
mitt idrott c gäng är nu i branäs - utan mig! JAG VILLE JU OCKSÅ (: hoppas dem inte har det allt för bra dock. hum?
nu ska jag tracka thilda - hoppas ni trivs med min nya design!


YEEES! jag lyckades få in ett youtube klipp från min favorit film august rush! enjoy



Their words mostly noises
Ghosts with just voices
 Your words in my memory
Are like music to me



wah mi a go do fi get ova you


midsommar 2008

nu ska jag ner till waynes med my för att pluggiplugga! go oss(;
sen blir den körning med annika..
 vem vet kanske kommer det ett litet inlägg al la blondinbella direkt från cafeét? haha
HA DET GOTTMOS!



en rosa klänning måste faktiskt inte vara en prinsessklänning



JAAA,  jag och mamma har precis suttit och planerat min balklänning och hur vi ska göra och vart vi ska vara på studenten..
LYCKAN ÄR TOTAL!


nu ska jag städa mitt rum.. det har liksom blivit som en söndagsrutin.

good luck



mamma och jag körde ut till utvälinge för att kolla frank och kristians nya hus.. så ska jag också bo!

in science class, she's like a walking show-and-tell



hejhallo! dagen började med att charre-barre ringde och var orolig för min mobil har skickat massor med sms till olika människor.. jag fattar ingenting. jag skyller på melissa (; haha. bilderna kommer ifrån fredags, det är tur att man tar lite bilder så man kommer ihåg vilka man träffar.. haha! vi var hemma hos johanna och det var verkligen superlyckat! där sov jag också över och dagen efter var full med burkar och huvudvärk.. jag och johanna hade en jätte mysig bakistäd dag! sen kilade jag hemåt och träffade jonen en snabbsnabb stund, och sen blev det middag hemma hos melissa med jenna och melle - loveloveyou. sen sjussade jennagumman ner mig till templan och så blev det ännu en vaken natt. wowow! tack för helgen - ALL KÄRLEK TILL ER <3

RSS 2.0