kris

orginalet ju

sjukt oväntat ett en kille på american idol skulle sjunga denna låten!
ONCE <3

falling slowly

FY FAN VAD JAG ÄR SNYGG OCH FRESH! 
jag har inte alls legat inne hela dagen med knast i ögat, kollat på sex and the city - movie, american idol, teen usa, the hills & krängt godis. kan bero på att jag var alldeles slut från gårdagen då jag och jon tog en liten tripp till hallands väderö med little miss sunshine och the dark night (våra döpta kajaker)! allting gick alldeles utmärkt förutom alla stekare som håller till i torekov. varenda jävel höllt på att köra över oss med sin motorbåt eller segelbåt som dem inte ens kunde segla utan gick på motor dem också - fuckers. det ända dem har är pengar..
tur att vi körde dit i beemer iallafall, annars hade dem väl spottat på oss också.
ja, mamma och pappa har kommit hem så nu var friden över. oväntat att jag vaknade av damsugaren i morse? 
så nu har jag flytt fältet hem till jon :) imorgon blir det kalas och sen work.
såja, en liten uppdatering vart på sin plats! sov så himla gott. pysss


MÅNDAGSKLUBBEN PÅ TEMPEL!



PASSA PÅ, SISTA KVÄLLEN FÖR MÅNDAGSKLUBBEN - GRATIS INTRÄDE HELA KVÄLLEN!

hello



ögoninflammation, feber och en hel jävla dag i soffan.. så såg min söndag ut. jag höll på att dö av tristess - helt sjukt. men vad ska man göra.. sjuk hinner man ju klart inte vara under en längre tid. i lördags morse vaknade jag med ett pingis boll till öga - så det var bara att sjuka sig då och inte ens det klarar man av., alltid är det någonting som är fel. detsamma med nattklubben, vad hade jag gjort utan sabina? din lilla workmania, så jävla duktig.
på kvällen blev det lite spel och mys hos mig. idag blir det jobb 15-21 sen 22.30-04! på det igen bara.
det finns inget mer jag hatar än att vara sjuk,.. eller jo, men det passar sig inte att nämna!
på onsdag kommer mamma och pappa hem, nog lagom bruna.
tooodels

cause these walls block out the sun



If I had a way to get out of this day
If I had a way I'd get out today
Man, I would run away, man, I would run
'Cause these walls block out the sun
Yeah they block out the sun

Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world

If I had a way to get out of this deal
If I had a way I'd break the deal
I'm gonna grab the wheel, and man, I will drive
5000 miles just to survive, 5000 miles

Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
As it's spinning 'round, going down
Taking me along for the ride
For the ride

Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to

Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
Today I've got nothing to lose
I could go wherever I wanted to
Leave, jump onto the world
As it's spinning 'round, going down
Taking me along for the ride

If I had a way I'd get out today
Man, I would run away

the heart of life - john mayer



helsingborgsfestivalen here i come -- not.
workwork

fresh


(miloo.se)
här har man inte varit ute på år och dar(?).. inte en lördag iallafall, dock hamnar man ändå på mingelbilder?! hahaaha, som jag skrattade när jag såg denna bilden på en full sara och en svettig fia. haha, det får man väl bjuda på. ja, min FF vecka är nu i full gång och diskmaskinen är full och jag har inte den blekaste aning om hur man sätter igång den.. igår tog jag och jon en roadtrip till arild. fy fan vad vackert där är -- lätt att jag ska ha ett hus där när jag är pensionerad. det är dock några år tills dess..
nu ska jag ut och jogga med mina splirrans nya skor och sen ner till sabbebabe och efter det, myskväll med mysiga mysan :D
love you



MÅNDAGSKLUBBEN PÅ TEMPEL!


wääääääääääääääääääääääääääh, alltså det känns som att jag har legat i koma i två dagar nu. jobbade café från 09.30 till 20.30 i lördags.. hem och bytade om sen började jag igen 22.30 i nattklubben till 05.30 - här snackar vi helpanna! körde hem och sov fram till 18.37?! och detta beror på att mamma ringde och väckte mig.. 12 timmars sömn och sen somnade man lika hårt igen kl. 11. de e craaaaaazy. nu så sitter jag och mummlar till svar till allt mamma säger. "vet du hur man startar diskmaskinen?!" "mmmh.. (?)" "TVÄTTMASKINEN DÅ?" "mh (?)" men hon litar inte på mig så nu finns det en lång lista med hur saker och ting fungerar på kylskåpet. det ska bli så skönt att vara själv i 10 fantastiska dagar!
idag ska jag nog ner en sväng till stan - nya joggingskor och en liten visit hos sabina tänkte jag. inatt blir det jobb igen - MÄNDAGSKLUBBEN! bara kom kom kom kom kom.
nu ska jag en sväng till gymmet - hejsvej!

just simply do the things i say


love is a feeling!

be yourself


Harry Potter and the Half Blood Prince


Okej, filmen var ju klart sevärd men inget som jag kommer att skynda se igen. Igår vid 14.30 satt jag och Charre bänkade i biografen och spända på vad den nya Harry hade att erbjuda.. Dock är böckerna klart så mycket bättre. Årets nya stjärn-skott var helt klart Bonnie Wright (Ginny Weasley) till höger i bilden. Kollade lite bilder på henne och hennes utseende gör sig verkligen inte tillrätta i filmerna. Efter filmen körde vi snabbt ner till Sabbe,. pratade lite schema och så.. och tillslut rallade vi hem till Charre då jag "hjälpte" henne att packa. Och vid halv 8 var jag hemma hos Jenna då hon och Sofia hade förväl mys innan dem åker till Norge och rensar ull! Riktigt trevligt med piknick i trägården. Såklart skulle jag jobba så vi halv 11 befann jag mig på Tempel - blev en lugn och trevlig natt där med :D Elin din toka - goa flicka! Och så hade jag erbjudit mig att köra ner Familjen Hansson till Hamntorget där deras buss till Kroatien väntade - så snabbt som fan körde jag från jobb för att få ner dem i tid. Det var kul, så fick jag också ta en del av semester känslan..
Mamma väckte mig vid 14 kanske och nu sitter jag här och väntar på att Jonen ska sluta.. Blir nog lite grille med kompisarna. 

NU BLEV JAG SUGEN PÅ ATT LÄSA. 
Puss och heeeeej!


ps. Sabina! Du är en bra vän du. ds. 

de é gött å leva


'

jag kom precis på att jag har svikit mig själv. jag bestämde mig för att inte dricka på två månader.. men vet ni vad?! man har så jävla mycket roligare med alkohol i kroppen! grymt sorgligt - men dock så sant! men en gång i månaden får räcka.. eller, jag ska nog inte uttala mig på det området mer. vin & cider blev det iallafall..
så lycklig som jag är nu har jag inte varit på riktigt länge - fy fan vad livet leker. visst., bittra människor finns överallt och det kommer alltid finnas människor som bara gör livet surt för en.. men det är ju mest synd om dem. att man bara orkar?
LAY WHERE YOU'RE LAYING - DON'T MAKE A SOUND!

Falling Slowly


MÅNDAGSKLUBBEN PÅ TEMPEL BLEV ÖS! Iallafall när jag och Sabbe intog dansgolvet :D
Fy fasiken, det blev en riktigt lyckad spontan kväll med massor vin & dans. Precis som det ska vara! Idag har jag bara degat först hemma i soffan med pinglan och efter det skulle hon jobba så då blev det mys på Level med Emmie och Sara och sist men inte minst vacker solnedgång med Jon! Toppentoppentoppen dag!
Lite bilder från vår feta förfest kommer snart(;
Love you all

Jag saknar Melissa 

vad hände där?


vilken svettig jävla natt jag hade i lördags! skönt att det kom en del ändå.. adrenalin kickarna(; oj, detta lät som något helt annant,. men jag snackar om min natt i disken - och inget annat. haha! igår vaknade jag tillslut 15.37.. ingen brist på sömn här inte. sen cyklade jag hem till eva och leif - badade i pooolen! faktiskt riktigt skönt :D efter lite yatzi och trevligt sällskap cyklade vi hem igen, mysig söndag. nu ska jag snart till gymmet och kl. 15 blir det caféet sen ikväll blir det kanske en spontan utgång för sabina och anna-fia! waaaai, är så sugen på att dansa.
OH, PÅ TORSDAG BLIR DET KANSKE HARRY POTTER! WIWIWIWIWIIW ;* love you charre.
pyss på er 

free fallin'


igår blev det huvudrätt på haket (pizza med oxfilé & bearnesås ;) - det du thilda! och sen efterrätt på pub ro! fyfan vad mätt jag var efter det! höllt på att sprängas.. idag gick jag upp extra tidigt för att passa på att träna lite innan jobb - sjuuukt skön,. ska bara komma in i det regelbundet nu. klockan två börjar mitt skift i caféet efter jessika sen kommer sabina. haha, cafét börjar kännas som ett litet barn med många mammor. ikväll ska jag äta romantisk middag med sabina innan vi ska på natta skiftet :D daaarling<3
pussheeeeej leverpastej

we dance and I shall follow, you said it was love, I said I'd like you to be mine



























lite sorgligt faktiskt.. att man ska kunna sova i 10 timmar. hur kan man göra det? jag måste börja sätta klockan när jag kommer hem på morgonen.. 14.37 stod den på när jag vaknade! haha.. aja, det var inte så full upp i garderoben i natt, chillade mest med villesnille :D
så himla typiskt - direkt när man vaknar kommer mamma innanför dörren - "FIA, ÄR DU VAKEN!!" det var ingen fråga utan ett konstaterande,. "DU SKA MED MIG TILL MAXI!" waaaaaaaaaah.. men jag slapp. håller man bara tyst tillräckligt länge orkar hon inte vänta. inatt är jag ledig, ska bli så väligt skönt faktiskt att bara lägga sig i tid,. sen om jag kan somna eller inte.
helt seriöst, snart vågar man inte gå någonstans själv. alla blir överfallna eller rånade både till höger och vänster. sånt ska man ha en jävla respekt för. kunde dock inte hitta en parkering närmre jobb igår.. utanför dörren.
om man skulle ta tag i sitt liv, eller vad säger ni? när jag startade telefonen surrade den ett tag så det är nog lite sms att svara på.

ha en fantastisk fredag & helg!

jag vill inte tänka framåt.. men jag är livrädd att fastna här


power to the people


mhwi, vad allting bara faller på plats.. gött å leva då.
tack vare felicia har jag nu fått inspiration att gå ner i vikt. det började jag klart med att äta godis men jag var också ute och gick med charre, efter det sjussade hon mig ner till jobb där min kära sabina befann sig, känns som att det var längesedan jag såg henne(:  så det blev faktiskt att jag fick gå hem,. känns lite i fötterna, ballerinaskorna är inte mina bästa vänner just nu.
om två och en halv timme ska jag tillbaka för att slå ihjäl några timmar i garderoben :D
imorgon är jag ledig!! och jag ska bara mysa.
love you all

welcome home


välkomna hem pojkar! måndagen blev en riktigt höjdare.. lite karate fylla blev det kanske men vad fan! nu blir det inte mer på två månader. Så det så! Nu ska jag och mamma kanske åka till Swedala - vi får se vart bilen tar oss(:
Seeegt med bloggen nu. Tar kanske igen det snart - mycket som händer!
Pusssssheej<3

sideways

jag tackar scrubs (som jag ALDRIG tittar på) för att dem påminde mig om denna låt. jag bara älskar den, dock är den bättre då santana är med och lirar :D galet att man kan få extrema flashbacks av låtar. idag har jag legat på råå och solat en liten stund med familjen kronwall(; tro det eler ej men jag lyckades bränna mig.. & nu ska jag snart kvällsbada! brrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
inatt blir det workwork, så vi ses i dimman antar jag. puss och hej




det är så lätt att fantisera


RSS 2.0