sjuttiotvå veckor



arton månader älskling


LEVEL DEN 14/10 - KOM!



och så kom man in i det lika fort igen... om man tänker efter har det varit en fantastiskt händelserik dag på alla sätt.
för det första vart jag i göteborg på barista utbildningen som jag nämnt tidigare - det var faktiskt riktigt intressant och roligt att vara på. kom ner på tempel kl. 09.00 och sedan var vi hemma igen vid 7.. måste bara säga att det är så sjukt slönt nu när man satt fram klockan, jag har längtat efter en ljusare tillvaro. efter det tog jag en snabb runda hem till eva och sa grattis :D men det var inte det ända grattis för dagen..

MELISSA HAR TAGIT KÖRKORT! :D
PÅ SAMMA DAG SOM JAKOB (hennes man) FYLLER 20 ÅR - det kallar jag festligt!


imorgon blir det projektarbete för hela jävla slanten och geografi - JIPPI. på kvällen ska jag förhoppningsvis hunnit med att träna med ida också. jag vill bara dela med mig med en sak som inte är så kul just nu, på fredag åker hampus till japan, projektarbetet skall vara inlämnat... det kallar jag deppigt.

då var det höd tid för lite reklam:
LEVEL, (tempels nya fik) har öppet från och med fredagen den 10/4, så då är ni hjärtligt välkomna att kika in.
och ni kan vara lugna - kaffe kan vi.

VI SES VID DISKEN!

madeleine - the queen of åre!



OCH SÅ VAR MAN INTE ÄNTLIGEN HEMMA!
vilken sjukt härlig vecka vi har haft - fantastiskt kul <3
bilderna kommer upp på facebook snart, nu ska jag hämta farmor.. lite släktmiddag nu innan hampus åker på fredag.
imorgon blir det barista utbildning i göteborg - wowowow!

på gränsen att jag struntar i att borsta tänderna..



SUG PÅ DENHÄR: Klockan är nu 00.45 och jag har suttit och pluggat med projektarbetet från kl. 20 tills nu! Kill me now. När jag ändå sitter här kan jag u skriva om min händelserika dag... Imorse vaknade jag bredvid en varm pojke vilket gjorde att jag verkligen inte vill gå upp och sticka till jobb. Men tanken på att få köra lite med Ida som nu jobbar som praktikant på Sibylla gjorde att jag drog mig upp ur sängen. Vi jobbade till kl. 3 och hade pissemycket att göra. Öh! Nu passar det liksom - bara för att solen steker på i några timmar liksom. Tackar gör vi iochförsig för det - alla är så mycket gladare då.. Sen sjussade jag hem lilla Ida sen hämtade jag resväska, pjäxor och skidbyxor hemma hos Jonen <3 Sen bar det hem - började packalacka, får lite ångest samtidigt - jag HATAR verkligen att packa! Jaja, efter det körde jag hem till Christel och Håkan för att hämta skidor - yay, ännu mer packning (missuppfatta mig inte - jag är skit glad att jag fått låna dem!). Tjejerna kommer dock att skratta åt mig. Ja, sen innan jag rallade hem körde jag inom Charrebarreälskling(; Sen kom jag hem ställde in skidorna efter pjäxorna blaalbla & nu sitter jag här! KUL DAG VA? Detta var nog det absolut tråkigaste inlägget någonsin! Skiter jag i, ni MÅSTE inte läsa. Haha - usch, mitt huvud är lika tungt som efter en utekväll - nu ska jag krypa ner till putte. 
OCH SÅ VAR KLOCKAN 01.00 - G O D  N A T T . . .  

vad ska du göra i framtiden?




"Greetings from your bff!"




DÅ FICK MAN DET EFTERLÄNGTADE MEDDELANDET FRÅN MELISSABABE!
Det var nog det roligaste och absolut längsta meddelandet som någonsin skickats på facebook. Underbart älskade vän. Lyckorus i hela kroppen. Oh, nu började jag faktiskt också sakna Charre lite - undra om hon lever. Jag ska nog slå henne en pling ikväll för att var på säkra sidan - kanske hon har svimmat eller något på grund av den enorma skolpressen som råder just nu. Jag vill ju att hon ska må bra såklart. På fredag blir det 20 års fest hos Samantha! Waaho (; Ska verkligen bli super trevligt. Ska fixa hennes present imorgon faktiskt... hoppas hon bli gladis. Sen åker vi på lördag - till Åre. Min längtan har faktiskt försvunnit lite nu - jag hade bara velat bli klar med allting först så man hade kunnat slappna av på riktigt. Det är ju med mina små pinglor så så pass illa blir det nog inte :D Jaha, då har jag och Ammie slagit ihjäl några timmar med projektarbetet idag igen. Jag vill bara bli klarklarklar, genastgenastgenast! Jag vill bara påminna alla om att 87 dagar tar vi studenten - så jäääävla fett. Det är det ända som håller mig upp nu och Jon såklart :D Min lilla pojke - fast han är lite sjuk nu, så det är super synd om honom... BLÖTA PUSSAR TILL ER ALLIHOP. Hoppas verkligen att ni har njutit lika mycket som jag av det fina vårvädret! <3<3



i'm gonna get craaaaazy



JAG BLIR SÅ IRRITERAD!

let's do this baby

ja, jag ska!



Vilken stilfull kvinna!

Har precis varit ute och sprungit och nu, efter 4 dagars evigt tjat från min älskade mamma ska jag upp och städa mitt rum - blir nog en mysig film i bakrunden och en halvsovande morsa i sängen.
Ha en riktigt skön måndagskväll.
<3<3


PROJEKTARBETE COUNTDOWN!



Om ni känner att ni vill vara delaktiga på något sätt är det bara att höra av sig - vi är öppna för förslag(;

i dream't i was back










Kollade igeom lite bilder och så fick jag bara en underbar känsla i magen när jag såg dessa bilderna från teitur i malmö som jag fick av Jon i 18 års present. Helt underbar konsert. Jag älskar dig!

Oh! Heja opera sångerskan - Go Sverige :D

grattis älskling



Nu ska jag börja! Efter en förmiddag med massor av avsnitt med the hills och the city är det dags för mig att ta tag i mitt liv. Ska städa hela Jons lägenhet och sen ska jag mysa till det. Ikväll kommer jonfamiljen hit för att käka pizza och titta på melodifestivalen. 
ONE <3

well baby they're tumbling down



Eller hur Thilda? (;
Nu har jag precis tränat med Idis! Oj, vilket pass vi tog idag - fast att vi var otroligt slöa..
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra ner i stan och fika med Jenna och My eller hem till Jon och kolla film med Anneli och Björn? Jag var mest sugen på att stanna hemma idag faktiskt, bara ta det lungt för en gångs skull. Måste ju spara alla krafter tills imorgon - Jon fyller ju 23 och allt! Det ska ju såklart firas med den han tycker mest om.. Eva? - Ähe, det får nog bli med mig :D
Ni får ha en jätte trevlig fredag allihopa vare sig ni ska ut och festa eller om ni ligger och kränger godis i soffan <3
All kärlek till er!


Åh! Jag måste bara säga LYCKA TILL till Melissa som ska resa ända bort till Michigan, USA!
Brake a leg baby.


slut på det roliga eller skönt att bli av med ett beroende?



jag har ju heeeelt glömt bort att berätta! sen i onsdags har jag haft total shopping förbud och ska ha det en månad framåt... så förvänta er inga shopping tips här inte - HA!
ähe, nu ska jag kila till skolan och ha lite filosofi och ikväll blir det.... träning :D
oh, måste bara påminna alla att vi drar till åre om en vecka och en dag <3<3
ha en fin dag sexiga


torsdagen den tolfte mars



älsklingen min börjar bli lite långhårig igen (; moah, hittade denna bilden på hans dator - så liten och söt så!
igår hängde jag med andrea hem till L.A, vi rallade lite, kollade på grey's anaatomy och pluggade.. fy fasiken, grey's var lika bra denna gången också! jag älskar hon som skriver programmet, dock väntar man bara på att någonting kommer att gå åt pipan snart.. haha - såklart! känner faktiskt för att prata med sara lite idag men jag är förbannat trött så jag slår dig en pling imorgon hjärtat. jag räknar med att du är en av mina trogna läsare så om du inte ser detta få du skylla dig själv! haha. lunchade med älsklingscharre i skolan idag. sen lämnade hon mig så då satte jag mig med saker som jag är jätte sen med! känns gött som fan faktiskt :D sen blev det lite jobb och efter det körde jag hem i snöstormen till melissababe med tulpaner och ELLE <3<3 du är bäst och snyggast i din nya lugg.

anledningen till att jag sitter är just nu är att jon, mamma och pappa sitter framför antikrundan och så fort man öppnar munnen tittar dem på en som om man är rent ut sagt dum i huvudet! då är lilla loppan mycket bättre sällskap...

oohh, imorse innan jag och andrea lämnade L.A tittade vi på persuasion - captain wenthworth, GASH!
love you


look at me




vilken tid är din väckarklocka inställd på? det varierar i och med att jag börjar olika tider.. men alltid en och en halv timme innan jag börjar så jag kan snoooza i en timme - jon hatar det för han vaknar och kan inte somna om - ha!
vilken var den senaste filmen du såg? dreamgirls - lyssnade precis på beyoncé vackra sång
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yeeeees
promenad: bara om någon tvingar mig, knappt då
snabbmat: inte allt för ofta faktiskt :D
tittade du på tecknat när du var liten? ja, jo
när flög du senast? till hemavan nu på sportlovet
läser du för skojs skull? ja! älskar att komma in i en anna värld för ett litet tag. det är så tråkigt bara, för man har aldrig tid.
har du gråtit offentligt? oh, det har jag
har du en stationär dator eller en laptop? laptop
hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? helst 9
äter du frukost dagligen? ja, annars fungerar allt inte riktigt som det ska
är dina dagar fullbokade och stressiga? om dem är?
hur gammal blir du nästa födelsedag? 19 hela år
grönsak äten idag: massor i en blandad sallad
tidning/magasin: ELLE <3 köpte ny idag. kampanj pris 39 kr! annars är dem lite dyra tycker jag
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? båda tror jag
skulle du någonsin hoppa fallskärm? min första reaktion var - ja, fan vad coolt! men usch, fyfan vad hemskt.
om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? dunno
dagens roliga händelse: snacket med anders (tror jag han hette) på ungdomsmottagningen - haha!
fika idag: två rostebröd
är det nåt du absolut inte äter: blodkorv? fast jag har aldrig smakat i och för sig
favoritväder: varmt vindstilla vårväder - hoppas det kommer snart.
morgon- eller nattmänniska: dagmänniska


jaha! nu ska jag tydligen springa till ramlösa med jon - HA HA! lycka till, till mig säger jag då er.


man kan säga att det är nu det gäller



på torsdag fyller melissaälskling 19 och på lördag åker hon till michigan. bara så att alla vet - henne älskar jag väldigt mycket. så ni vet det också(;
igår blev det ingen lång dag i skolan.. viola och hanna höll i yoga på idrotten - väldigt harmoniskt måste jag säga. efter det chillade jag och andrea lite här hemma, räknade lite på vad london eventuellt kommer att kosta...! efter det så tränade jag hårt med ida fast sen åkte vi direkt hem och stekte pannkakor, tyvärr.. haha. igår blev allting officiellt nu är det tempel som gäller, för er som älskade mina hamburgare - sorry, nu är det andra bullar som gäller.
nä, hörrenini nu ska jag göra klart geografin med my. vi hörs senare! <3

(igår gjorde jag inbjudningskort till min student!!)

why do I feel like this party is over?



jag fick nästan plötsligt lite dåligt samvete för att jag varit så slö på att skriva.. det har ju hänt så mycket skoj och mysigt! sitter just nu hemma hos älskling och ska snart köra och jobba, buhu. en dag som denna vill man bara vara hemma och mysa till det riktigt ordentligt med film och en gosig pojkvän! - men NEJ. i fredags var vi hemma hos ammie - så jäkla trevligt (; tacktacktacktack! efter det så träffade jag sara och vi gick in på lilla helsing,. där blev det en liten momoomomojhito & massor med prat var det va? (; jaa, jag kan ju säga att jag vaknade med en rejäl baksmälla. sen blev det jobbjobbjobbjobbb och nu är man på det igen -- åååh, jag vet inte hur jag ska göra!??!
nä, nästa gång jag skriver lägger jag upp lite bilder från telefonen, måste bara installera programmet först :( 

ÄLSKAR ER, väldigt mycket jon. 

100 älsklingar



DETTA ÄR MIN ALL-TIME SOLSTRÅLE och nu ska jag ge henne lite av min blogg fame (?), haha. detta är alltså charlotta hansson som jag har känt i 17 år snart. hon finns alltid där för mig och jag älskar henne väldigt mycket.
blir det bra så charre?

idag var jag i skolan från kvart över tio till kvart i fyra - sjuuuukt dryg dag! efter det stressade jag hem för att träna med Ida som verkligen var på hugget idag (; tog ut mig riktigt ordentligt dock, så jag är sjukt jävla trött nu. egentligen skulle jag och madde ner till utposten dit några andra av treorna på skolan antagligen hänger ikväll - det ska ju firas att det är 100 dagar kvar till studenten! WOOOOHOOOOOOOOOOO. på lunchen hade dem dukat borden så fina med nötter och serpentiner och så bjöd vi klart på lite skön sång :*
nu ska jag ta tummen ur röven och skriva klart mitt engelska arbete för imorgon är jag ledig och då ska jag kolla student och balkläder med min älskade mamma..
ha en BRA, riktigt BRA kväll!

konsumera mera?



detta är vad mitt tal kommer att handla om i morgon - hur hamnade vi här? 


luella bartley spring 2009









some crap about the future



jag känner att den är påväg nu - våren, och det är helt underbart. livet går sakta med säkert framåt och för första gången på riktigt länge känns allting bra. imorse så kom jag såklart sent till skolan som vanligt, egentligen har vi geografi men idag hade vi en föreläsning i zeus om vår framtid. högskola - jaha, vad ska man då göra? förhoppningsvis blir det så att jag och linus någon gång i framtiden blir arbetskollegor - det hade varit sjukt nice(; igår vart jag och tränade först gym med ida och sen box med elina.... och jääääääääävlar var det var jobbigt! bara för det skulle vi på det idag igen fast Combat (hjälp). nu ska jag ge mig på att skriva mitt lilla söta tal till imorgon - jippi! det var så länge sedan jag såg eva nu, kommer att bli riktigt mysigt tror jag :D
bilden ovan är tagen när jag och ida var i bakken för någon sommar sedan - hon är mitt hjärtegull<3
happy spring allesamman!! go 2009!

fg - not!



nu  har jag anmält mig till donationsregistret - det gillar vi.
nu ska jag kila från skolan och träna med nyklippta snygga ida <3
GRATTIS AMMIE, 19!

RSS 2.0