helgen i bilder..







 Ja, kvällen började i Jon's crib och slutade på Tempel.  Jag älskar er tjejer! 

lyckan är total

waaaaaaaaaah, vilken dag det blev igår och vilka goa människor jag känner - JUST NU KÄNNER JAG LYCKA, NI ÄR LYCKA! har precis städat hela lägenheten och den är fräsch som bara satan. tack som fan för igår brudar <3
vissa blev ju då kanske lite överförfriskade vilket hör till! och mina perfekta presenter. först käkade familjen på sillen & makrillen.. gott som fan och efter det blev det partaj! nä, nu ska jag sluta tjata och packa ihop det sista till köpenhamn med älskling.. när jag kommer hem på söndag så kan ni räkna med MASSOR bilder. 
en mycket viktig person som inte var med igår var melissa som igår, på min födelsedag fick ännu en systerdotter. hoppas dem döper henne till anna-fia, det hade varit coolt. 

älskar er väldigt mycket.

19!

åååååwh, vaknade av en skön stämma och ett guldigt paket framför näsan.. TACK ÄLSKLING & co! 
hur bra är inte det är börja dagen med, grummliga avsnitt från satc!? :D 

let's have a great night


imorgon slår vi klackarna i taket brudar!
iih, vad jag längtar :D

Krossbu, Norge


Jaha, då var det så gott som spikat att jag ska med till Norge igen. Som fjällguide v. 38(?)..
Detta trodde jag aldrig när vi var där sist september 07. Haha! Tappa inte hakan nu Thilda :) Det blir iallafall jag och Jenny uppe på fjället mer taggade än någonsin förr. Nu ska jag slussa hem saker till Jon och efter det blir det lite joggning.
Kärlek till er.

pikabo


Titt-ut! Jaha, då  var man ett år äldre imorgon.. härligt. Snart 20. Igår blev det först shopping i staden med Charre & på eftermiddagen höll jag och Jon i paddelutbildning för Stadiums anställda fram till nästan 22. Snacka om att vara totalt finito efter en sådan fullspäckad dag, men trevligt var det verkligen! Nu kom jag och mamma precis hem från Väla och Maxi.. skulle fixa lite tills imorgon ju :)
Ja, nu blir det lite matlagning tillsammans med mamma! Imorgon fyller jag år - oj, vad det känns konstigt. Men kul!
Pussss på er. It's wednesday!

sexy bitch














Då har ju jag och Melissa (meliss.webblogg.se) varit ute på en liten fotosession idag då, gick längs med havet och det kändes så underbart att bara få och andas lite av den friska luften. Underbar eftermiddag med massa sol och blåst.. Numera går bloggandet så segt.. jag vet inte, när jag väl bestämmer mig för att skriva så har jag inget att skriva om. Skönt att det händer lite nu framöver - fyller ju 19 hela år på torsdag vilket jag knappt kan fatta.. jag har inte precis ränkat dagarna. Har gått så sjukt fort! Det ska bli så jävla kul att träffa alla pinglor på en och samma gång. Som sagt åker ju jag och Jon på en weekend till Köpenhamn på fredag och sen var det en ny vecka!
Fick lite av en ångest känsla i magen - VAD FAN SKA JAG GÖRA SEN?!
Jaja, det löser sig nog allt, tror ni inte det?

NU HAR JAG STÄDAT MITT RUM! Mys med mysiga Mysan nästa(;
Imorgon bilr det paddelkurser och häng med världens bästa Charri.
Porr

i <3 new york

dags för en ny tisha my! finns för tillfället inget om mitt liv - such a boring person. 
just nu:
MELISSA & JAKOB - ni är två fina människor. 
Frank Rudberg - jag tänker på dig och din familj. 
SNART CPH! innan dess ska vi dock ut och svina, för på torsdag fyller jag 19,. wowowowowo!


i love you

just nu orkar jag inte skriva. jobbar eftermiddag & natt.. vi ses och hörs i morgon! 



world tour of skåne


denna mannen, killen, pojken är helt jävla otroligt rolig. han har DET! andra gången jag ser det idag..
CHECK IT OUT!

inglorious bastards


var på bo i söndags och såg inglorious bastards men jon, den var faktiskt riktigt bra! I RECOMEND IT!

köttbulle macka med rödbetssallad next

vaknade precis med känslan av att jag har legat i koma i typ två veckor.. tror det beror på vädret lite - idag är det plötsligt lite kallt, som hösten! men det gör ingenting för jag älskar den årstiden :D anyhow! idag ska jag och babe till ikea, har nästen tömt hela lägenheten för lite ommöblering, det är altid kul med lite förändring.. sen ska jag försöka hinna hem till charre för att krama om henne lite. livet är inte rättvist ibland. fy fasiken! ja, just det.. anledningen till att det är en bild på kph är att jag och jon ska dit på en två nätters weekend snart.. det ska bli otroligt mysigt. TACK L ;) 
äe, breakfast time! ha det goooott. pyss


living the good life



då var man halvt levande nu då,. inte konstigt efter en helg som denna. känner mig helt öm i kroppen av sömnbrist. skärpning med det fia! för er som undrar vart jag har varit - jobb: torsdag natt, fredag förmiddag, julia's förvälfest fredagkväll + jobb fredag natt, jobb lördag eftermiddag + natt &  nu sitter man här.. men det har gått sjukt fort ändå! nu ska jag ringa emmie och planera lite(; HOPPAS DET BLIR AV! <3
ha en skön söndag sexiga

pic update
















då var kameran tillbaka till sin rätta ägare och här är lite bilder från onsdags -- nu ska jag ta mig en powernap innan det bär av till julieta och sen jobb! power to the people! pusshej

people today






lite bilder från dagens people.com - just love it. igår blev det välkommen hem hampus mys i kajakklubben, vilket blev riktigt lyckat tror jag.. iallafall för hampu ;) ångesten att jag ska jobba börjar slå mig nu, det är alltid så timmarna innan, sen när jag väl kommit dit är det bara att tuta och köra & vid vissa tillfällen till och med riktigt trevligt. ska messa elin och höra om hon ska jobba, så får man alltid höra allt senaste nytt! haha.
nä, om jag skulle gå och lägga mig. inte nog med att jag ska jobba natt.. imorgon halv tio ska jag vara på level och öppna caféet, kan dem bara inte skaffa en säng så man slipper åka hem om? det hade varit något det!
det togs lite bilder igår, glömde dock cameran hos älskling.. så imorgon poppar dem nog upp. puss och hej leverpastej

into the wild


jag, mamma & pappa tog oss en liten road trip längs strand vägen till kastrup. tjusigt värre var det!

väl framme i köpenhamn skulle vi bara hitta parkering, vilket vi såklart inte gjorde - mot kastrup.

cool kille påväg hem från jobbet, ja varför inte?


när vi kom till flygplasten hörde vi massor med folk tjoa och stimma - fn soldaterna kom hem och det var många tårar.

om man säger såhär - jag hjälpte dem rätt bra med att spilla..

mina kärlekar

hampus & mamma

rätt sleten (;

sen blev det lite guitarr spel på mitt rum, nu är allt som det ska vara.

helt otroligt overkligt att ha honom hemma igen..

hampus & fia


MIN ÄLSKADE BROR KOMMER HEM PÅ TISDAG KVÄLL!
jag kan knappt fatta att fem månader har gått & att han äntligen ska komma hem. så mycket har jag nog aldrig saknat honom faktiskt. my best friend (; så satt jag och funderade på vad jag har gjort under denna tid - jäääääklar alltså vad jag har gjort mycekt. ser fram emot som tusan att höra allt han har varit med om.
igår softade som sagt jag och sabbe i kvistan - skönt som fan faktiskt. sen blev det mat och vin hemma hos eva och leif. det är så grymt mysigt när det börjar bli lite mörkare, ljusen kommer fram, poolen lyser blåare än blåast och ens livs kärlek sitter mitt emot. mycket bättre än så blir det inte en svensk sommar som denna.
nu ska jag upp på balkongen igen och ta vara på solen innan jobb kl. 15 :D
LÄNGTAR TILLS PÅ MÅNDAG - då ska jag träffa pinglorna!!


sara-snygg


god morgon!
då var man återigen uppe och hoppade. om ca. en timme ska jag och denna vackra skapelse ligga och pressa på stranden - & ja, jag ska ligga på ryggen heeela dagen. jag har inte kunnat sova i natt - AAAAAAAAAJ!
jaja, jag bölar inte. ikväll blir det käk på mölleexpressen och sen jobb med sabina idag ju! gotte, sen ska vi skeda tillsammans hemma hos henne och imorgon ska vi köra slappe på hennes gård x) ha en extremt härlig dag alla glada & deppiga.
puuuuuuuuuuuuuushej

attans



ibland kan man bli så besviken,. mammut var en film som jag länge velat se. föll för den direkt efter att ha sett trailern. men igår då vi äntligen hyrde den så var den inte alls bra längre. jag har väntat mig en helt annan historia som skulle ha lite mer intryck. men i detta fallet hade jag nöjt mig med att bara ha sett trailern. riktigt synd när jag verkligen gillar michelle williams!
just nu sitter jag här och har väldigt ont i bakändan då jag har bränt mig - SJUKT ont att sitta ner. men palla stå? blir nog en jogging runda snart. jag och charre stack ut en sväng på väla, köpte bara ett skal till min princess. inga onödiga repor här inte - ni som känner mig vet att hon hade inte hållt sig repfri under en längre tid..
ha en riktigt fin onsdagskväll! massor med kärlek

hup hup



då har man varit otroligt hurtig nu då!
 stranden med mamma nästa :D

cut


håret åkte av tio cm idag - underbart!

jo men jag tar den, det är jag värd...


this is my new baby - and i love her.
igårkväll satt jag nog tre timmar med att lägga in låtar! jag äääälskar musik, helt otroligt underbart att skaffa sig en vän som denna. fast min är dock silvrig(:
idag har jag gjort av med ytterligare lite pengar, lämnat ut cv, klippt mig & fikat med mamma, karina och ida.
nu har jag dock lovat mamma att hjälpa henne med maten.. wäh. fast först ska jag och princess hänga ;)



come away with me







så var det återigen sköna söndag på PL.. fast en lugnare variant eller vad säger du sabina? haha, vid halv två tror jag drog vi oss tillbaka efter lite allsång till oasis & kings of leon!! nu ska jag köra och hämta mina kläder som jag beställt och sen köpa en ny ipod :D & så får jag ju såklart ner och snacka lite skit med sabbe,. nuttan då(;
fler bilder från gårdagen kommer så småningom på facebook. massor med kärlek!

JAG VILL TILL THAILAND!

för vi ska oooa hela natten!

HERRE JESUS VILKEN FANTASTISKT ROLIG KVÄLL DET BLEV IGÅR!
vissa är ju klart mer slitna än andra.. haha. 
först blev det jobb i caféet fram till halv nio tiden sen direkt hem för ombyte och sen vidare till pär, då david och sofi fyllde år på dagen :) all cred till sabina - fy fasiken vad hon jobbade på bra. nu får jag ha bakis dag fram till fem tiden, för du sk vi på det igen - SKÖNA SÖNDAG med gänget ju.. ring sen sabbe när du vaknat till liv tack. 
LISA OCH SIMON - ni är alldeles underbara människor. hoppas att ni missade the creeeepy guy. nu ska vi lägga oss i parken och käka risifrutti <3
pyss

RSS 2.0