vad är väl en bal på gröningen?


taaaaaaaaaaaaaaaaaaaack alla för lyckad bal 2009!
sen att det spårar fram mot natten

once in a life time dude



IDAG ÄR DET BAL OCH DET ÄR SJUUUKT!
SES PÅ SUNDSTORGET - FÖR EN GÅNGS SKULL KOMMER JAG NOG SE UT SOM EN KVINNA.

dagen före doppare dagen


my efter vårt absolut sista provet ever! då kände vi en viss lättnad..


charre, maja kom och mös med mig på level.


kul att detta är det första man ser när man kommer ner i köket på morgonen.
mina föräldrar tycker inte om mig.. PLOCKA UR!

this is the most happiest time of my life!



hej och hå vad jag har och göra en vacker dag som denna!
sitter just nu och käkar sunkiga flingor och funderar över all denna stress och press, jag kan inte riktigt komma i underfund med varför den finns där. inte nu iallafall.. visst jag har mitt sista prov idag och sedan aldrig mer, men det har jag ju aldrig känt någon press över innan (nej, mina betyg ska inte ligga framme på studenten.. my's mamma kommer att smälla upp dem på en projektor! haha) men NU, när det är bal och allt ska man ju vara otroooooligt lycklig över att göra sig vacker inför alla och festa loss ordentligt men istället har vi ångest inför vädret, hur håret kommer att se ut - KOSTNADERNA man har lagt ut för skiten,...... NI SKULLE BARA VETA! wäh, mina förväntningar kunde ju inte varit lägre iallfall. det är skönt.
nu ska jag plugga geografi. hej och hådå

kanon




mitt favorit par - melissa och jakob.


då var hon min - canon eos 1000! 

perheps fuck off might be to kind



somnade nog tre i natt. jag var tröttare imorse än vad jag brukar vara efter en natt med fysiskt jobb. haha, så menar jag inget snusk, utan riktigt jobb. hade en föreläsning som handlade om ekonomi,. något att jobba på, eller hur thilda?
IDAG SKA JAG KÖPA KAMERA! EN RIKTIGT FIN(;
då ska ni få se på bilder!

underbart



välkomna hem från costa, krya på er! haha

jo, det är så att jag sitter och pluggar 01.51 på natten tillsammans med My och Peter på andra sidan msn. härligt. när onsdagen är över är fan ALLT över. gott, men det är inte onsdag än så hej med er sålänge, hoppas ni sover gott.

Stenungsund 09!




Back on track in Helsingborg!
Vilken fantastiskt mysig helg vi har haft i gbg.. Det var verkligen välbehövt. Nu blir det dock hård diet fram till torsdag, har gått upp tio kg nu så som Andreas Farmor har matat oss.. haha, kanske inte riktigt tio men ja. Idag blir det att göra, så att mamma tycker om mig igen, sista plugget och äckel-hif! Woho, skulle träffa Sara ikväll, får se om jag hinner - vill så gärna träffa min lilla Sari.. Ha en grå dag. Puss

bye bye baby



NU DRAR VI TILL GÖTEBORG (STENUNGSUND), KOMMER HEM PÅ SÖNDAG IGEN.
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!


you got to show me love



Och så var det redan onsdag. Imorgon är det en vecka till balen! Ska bli underbart att få göra sig lite fin för en gång skull. Smsade My igår, tydligen är det inte lungt i costa - haha! Jag får väl kolla om Melissa ens lever fortfarande(; Dagen är verkligen fullspäckad för min del: Göra pastasallad till mamma,.. Sen var det nog inte mer, eller jo! Grey's Anatomy mys med Ammie såklart. Som sagt, fullt upp. Fast det gör ingenting, då hinner jag fräsa ut allt innan GBG.

Ha det göttmos!

Scott Matthews - Elusive

 


det är denna låten jag har fått namnet elusive ifrån. det är dock inte scott som sjunger.. hittade ingen bra ;s men denna killen var riktigt duktig! enjoy.

måndagsparty med anna & fia



jag börjar bli sjuk igen. jag orkar inte!
ja, det blev ingen redovisning idag heller - när man verkligen bara vill ha det gjort. marie är nog bra hon. klockan 12 hade jag tid för ansiktsbehandling på lenhud, vilket var helt okej. förutom att hon slet, bokstavligt talat slet av mina ögonbryn och trycket porer som om det inte fanns någon morgondag. minst sagt obehagligt. sen tog jag svarta faran || och begav mig hemåt för ytterligare lite sömn på balkongen. ringde emmie innan, hon är min person och jag har inte pratat med henne på månader. men ändå, på något vänster vet jag att hon finns där(: imorgon blir det grey's anatomy och mat med amy och på torsdag drar vi till GBG för lite mys och shopping! kommer hem igen på söndag. just nu är jag fantastiskt rastlös så jag får väl gå och hitta på något. posshaj.


you are a pretty woman


helena christensen


denna kvinnan är fantastiskt snygg!
dagen efter studenten börjar mitt och daniels nya liv. alkohol en dag i månaden - max.
NYA TAG GOTT FOLK, NYA TAG.

veckans babe


missyou

konsten att jobba



HAR NI SAKNAT MIG? har ju varit borta i heeeela två dagar.. haha.
måste skynda mig för jag ska hem till ammie och plugga snart! diskade i lördags natt, jobbade heldag i caféet i lördags + garderoben lördag natt och i går sov jag till tro det eller ej - 16.00! sen tittade jag och mamma lite på harry potter och käka godis i mitt ny städade rum (; testa städa.. man trivs mycket bättre då. tydligen räckte inte den sömnen för jag vaknar av att linus ringer mig och frågar vart jag håller hus............... SOVER KANSKE? upp fort som fan, på med idrottskläderna och for iväg till IH där 6 andra elever väntade,. märks ganska tydligt att det är costa veckan.
VI HÖRS SEN! och om vi inte gör det är det för att jag jobbar på HIF från klockan fyra.

ammie, jag kommer snart.

and i said



jag vet inte vad det är riktigt,. hampus kommer att döda mig men denna låten gör mig lycklig!
hämtade min nya cykel innan, iiih. den är så fin! precis likadan som min förra maja cykel fast svart - tänkte att den skulle få mindre uppmärksamhet då. eller ja, man kan ju alltid hoppas. köpte ett extra lås och allt. riktigt trött på att saker och ting alltid ska försvinna. nu ska jag ta och göra mig något att äta. mamma och pappa är ju inte hemma, så då får man ju ta tag i något själv. buhu. inatt blir det workwork, kom och hälsa på. TEMPEL - ålder 21, 23.00!
ha en riktigt fin helg!

Bildhälsningar från Japan, Tokyo

















nu har hugo ÄNTLIGEN kommit hem från tokyo med massor med bilder från hampus!
helt overkligt att se, dock så underbart. hoppas han köper någon cool t-shirt till mig..

big in japan



jag saknar min storebror jätte mycket

Laura Pausini Live In Paris 05





förlåt för att jag har försummat dig

veckans vackraste kvinna


 
30 dagar kvar peeeps!

I know they're watching



jag vill egentligen inte blogga, men jag gör det ändå,. igår efter "skolan" - dansshowen tog jag min cykel till stan och hängde med sabina och några andra minst sagt konstiga typer på level. sen blev det män som hatar kvinnor på bio - riktigt bra! var inte alls som jag förväntade mig. se den (:
imorse så skulle jag cykla till frisören, men NEJ. cykelfan är stulen! blev så sjuktsjuktsjukt argargarg. åååååååååååååååååååååh. HATAR TJUVAR.. min babybike, åh. men jag kom till frisören fick mig lite blonda slingor och sen var det inte mer med det. kom till skolan, hade en föreläsning efter det hämtade jag min balbiljett! snart så puddingar, så ska vi bli fina. efter lite plugg efter skolan så kom min pappi och hämtade mig.
nu har jag och mamma varit ute och gått - skit fint väder ju.

bilden är från vår utekväll i lördags ;*
nu hejar vi på malena! - det var väl det hon hette?
pyss








MEGA JOBBIGT SABINA <3

he said girl you better try to have fun no matter what you'll do, but he's a fool..



då har man äntligen vaknat till liv igen, eller iallafall halvt.
sabina, vad hände däääääääääääär.. vi båda ville nog glömma bort livet för en kväll. sen att jag idag inte kommer ihåg kvällen är en annan sak. haha, jag skojar bara.. riktigt så illa blev det inte. men kul som fan hade vi, eller det gick i vågor klart. haha! idag har jag sovit mega länge,. tror det behövdes sedan i går. kom hem halv sju i lördags morse från jobb och sen upp igen kvart över tio - cykla ner till level, jobbajobbajobba,. det var faktiskt riktigt mycket vid lunch! :D kom hem igen vid halv sex tror jag, fixafixafixa till mig så kom sabina sen drog vi igång.
nu har jag missat jons samtal tal så jag ska försöka tracka honom nu tillsammans med gossipgirl.
kraamis

music, makes the people, come together, yeah



igår blev det som sagt biobiobio - och ja, den var verkligen sevärd. zac är helt sjukt jävla mega snygg! skit i handlingen, poh. efter bion blev det en liten runda till härliga nyöppnade tempel! vilket tryck det blev sen, tro det eller ej charre.. haha. om en timme ska jag hämta ammie så ska vi åka ut till väla och shoppa lite. pressen man fick på sig när sabina säger att hon har köpt en helt ny outfit till morgondagens utgång. man kan ju inte slacka efter, nä det går inte. ikväll blir det roddning på tempel och imorgon blir det jobb på level.
ha en bra dag, solen lyser ju igenom!

ja, vem vill inte vara 17 igen?


ikäll blir det biobio med charre och amy - 17 again!
kanske en liten cider på tempel efteråt, vem vet?

grey's anatomy in my heart





konsten att orka



om en timme ska jag bege mig ner till dunkers för att se en debatt som i sin tur ska leda mig till att rösta, till vad vet jag inte riktigt än - haha! dock dunkar det ganska bra i huvudet på grund av bihålsinflammationen som jag välkomnade med en öppen famn.. bara älskar att vara sjuk. det är bara så roligt! sen ska jag hem fort som atsingen och fortsätta med mitt trogna pluggande. måste skärpa mig nu, det är förfan bara fyra veckor kvar tror jag tills betygen sätts. jaop, så är det.
ikväll är det grey's anatomy - missa inte det!
pyss

i love my mama

kroatien, sommaren 06


mys kväll med mamma, pelade räkor och tittade på tjejfilm.
jag älskar dig!

i'm loving it

vaknade i morse utav ett större dunkande i huvudet.. om en timme ska jag hämta min pencillin på vårdcentralen. jippi! då var det värre än vad man trodde, skönt ju.kanske kan det bero på att jag jobbar och dricker alkohol som om jag vore frisk? bläblöbli. men jag måste till skolan sen, jag och my har en del att stå i ju. igår jobbade jag på hif med melissa, madde och amy. lika kul som vanligt! dock var det derby - bara dubbelt så mycket folk som förra gången och peter var dubbelt så stressad, men annars gick allt bra.
du, nu måste jag snyta mig. ha en blöt dag. pys

seeeeeeeeeex on fire!



moha, en bild från igår - jag och natti rockar loss på tempel!


HEJA HIF!



minst sagt sjuk söndag.
kommer nog lite bilder från sabina snart - eller hur sabina? haha
om en timme kommer melissa till mig så ska vi cykla bort och jobba på hif!

skolångest till maaax, pyss
workworkwork

sabina baby

let's rock and roll sabbelabbe aka (oväntat nog)  - LADY GAGA!

minst sagt sjuk söndag



jaha, ännu en natt på tempel avklarad - övervåningen är feeeeeeeeeeeeeeeeeeet!
kom nog inte i bingen försen klockan slagit 07.00.. sen knackar mamma på dörren kl. 12 - OM jag blev förbannad. det var peters fel dock. nu sitter jag iallafall här nuduschad inför en sjuk söndag med jobbet på Pl13. oh, yes baby. sabina kommer snart till mig. minst sagt sjuk söndag. kommer att decka i och med att jah knarkar ipren och ska dela en flaska rosé med nattipatti. poh. imorgon är vi lediga! då ska jag och my stå i en hel del innan jobbet på hif drar igång. HIF-MFF, untzuntz. nu ska jag föna mitt hår vilket ungeför brukar ta en 20 minuter eller så..
pys

sömnhuvud



nu ska jag sooova.. fick gå hem från caféet idag i brist på folk! alla vill vara ute i det fina vädret, vilket jag förstår. nu ska jag bara ta det lungt innan jag ska jobba som diskare på tempel inatt.
ha en fin lördag och nanna middag om ni hinner - sjukt skönt!
pyss

we love you, darling



igår var det valborg och då blev det att vi grillade och drack lite hemma hos ellen. skit mysigt att vara med tjejerna!
sen vid tio sjussade jag dem till sofi och därefter for jag ner till tempel 18 - untzuntzuntz! gött för en gångs skull hade vi lite att göra, jag och bellsi blev det igår. sabina skulle klart kröka (; idag blir det dock sabbelabbe och jag som jobbar.. fast att jag borde ligga hemma i min säng och bli frisk. men vad gör man inte för lite extra pengar i börsen, huh?
hoppas att ni alla hade en lika trevlig valborg - trots bristen på eld.
nu ska jag kolla klart på harry potter och fenixorden, det ni!
puss, älskar er.

RSS 2.0