lördagen den 28/11


Saaaaave me, don't care how you do it

Hej då sängen,.. Hej påljsöskog!

GR


Drunken Lullabies

Då har man ringt och bokat tid hos frisören.. Detta är planen - men så är det ju alltid. Hittar värsta kändis bilden och sen -- njaaaaae. Inte riktigt kanske. Men försöka går ju! Just nu sitter Jon och skriver tenta, jag är ganska nervös. Jaja, idag är THE BIG MONEY DAY. Älskar den 25. Iallafall när man vet med sig att man har jobbat som en galning. Ganska nöjd faktiskt:) Haha, fick ett roligt sms av mamma precis: Ska vi shoppa idag?
Det är väl bara att tacka och ta emot,. Så en tripp till stan blir det nog allt sen :D Annars händer det inte mycket en onsdag som denna!
Hoppas ni också får ta del av denna härliga lönedagen. Kis on u!

Yes!

Då har man renbäddat, klarat ett mål, d-sugat & lagat mat. Check!
Nu ska jag ner till stan och köpa en liten present till favvo-faster Karina :) Ha en fin tisdag. Pus

CVCVCVCVCVCVCVCVCV

Grattis Fia, du har äntligen tagit dig an att göra ett riktigt CV! Hallelujah. Det tog typ hela dagen, men nu är det gjort. Ja, så har verkligen min dag sett ut. Och denna bilden hamnade på. Haha! Jon sa att det värsta som fanns var när man hade en utklippt "Party" bild - så han tog fram sina fotografiska kunskaper och klickade på. Tror att jag ber Lisa nästa gång. Hon förstår sig mer på det där :)
NU ska jag äntligen hoppa i bingen mina nära och kära. Sov gottis!
Pus

En femma i kärlek


Vi alla kom överens om att det inte finns så mycket kärlek i någon annan film. Ever.

Charlotta says hello

Hejsan hoppsan alla glada! Nu SMÄLLER DET SNART.. New Moon here we come. Först ska va fikalika med flickorna sen ska vi sitta och dreggla framför Edward:)
Puss på er -- Vi ses nog på bian!

TÄNK OM JAG ÅNGRAR MIG OCH SEN ÅNGRAR MIG IGEN

Lite så nördig som jag är måste jag alltid köpa något från konserterna jag är på,. det fick bli denna tröjan :)
Nu ska jag ut och gå tänkte jag, jag orkar inte springa idag. Puss

Nyponbuskar, Nyponbuskar, Hela vägen nyponbuskar

Jag är så lycklig!! Inte bara för att jag har hittat ett sätt att föra in mina mobil bilder till datorn utan användning av sladd :) Utan för att Lasse fick mig att känna det där som jag bara känner ibland (oftast när jag är full och dansar hämnlöst till en otroligt känslomässig låt) -- extrem lycka. Jag kom på att jag kan göra vad jag vill precis NÄR jag vill,. kanske skulle jag ta vara på detta? Jag ska, men inte en ledig lördag som idag.
Nu ska jag berätta om min gårdag, men jag måste bara påminna er om att Lars Winnerbäck var helt SJUKT bra.
Here we go.. Vi var i tid på Knutpunkten, köpte våra biljetter i en sådan automat (bara så ni vet är jag och Hampus INTE vana varken buss eller tågresenärer, men det kändes bra!) Vi satte oss tryggt på tåget som skulle ta oss till Malmö stad. Tågkonduktören kommer fram till oss, ber om biljetten och jag lämnar stolt fram den, ett litet problem bara. Det var fel biljett?! Ni får hoppa av i Lund eller betala nya biljetter. JAG HATAR SÅNT! Såklart var vi tvungna att köpa nya på tåget annars hade vi missat konsert helvetet! Vi hade köpt Skånetrafiken biljett och satt oss på ett Öresundståg (SJ?) Som jag hade kollat upp på SKÅNETRAFIKEN.SE. Hur fan går det ihop? Där stod det ingenting om det.... Jaja, där blev vi två hundra kronor fattigare. Gött, men det löste sig allafall. Bussen kom precis lagom, dock hade jag missat att det skulle ta oss 25 minuter att komma fram till Baltsika hallen, jag som först tänkt vi kunde gå :)
Kön var lång men det hör ju till - förutom att himlen öppnade sig och regnet föll.. Det plattade håret blev vågigt med in kom vi! Allt gick väldigt smidigt. Konserten drar igång med Andreas Grega som verkligen kände för det är med att ta över scenen.. Oh boy! Tillslut när Lasse kom in, allt bara försvann. Han är magi.
Okej, jag är inte lång men så jävla kort är jag ju inte heller. Men igår kände jag mig som en jäkla pygmé! Och människor är ju för roliga. Äntligen har jag hittat en lycka mellan ett par (visst hångel skulle komma att bli, men det fick jag ta då).. Då kommer ett annat par med killen som var över två 2 meter och ställer sig med hälarna två centimeter från mina tår.
Sånt klarar jag bara inte av, så efter lite grymtande och en box i ryggen så flyttade dem sig igen. Gött, fri sikt. Sen kommer två alldeles för uppklädda tjejer med 10 cm klackar och gör samma sak.
Grymtar ytterligare lite högre, och petar försiktigt på axeln och ber dem att flytta sig. Det tar ett tag och sen kommer väl deras samvete och dem flyter iväg. Nu har jag bara missat två låtar men äntligen kan jag se Lasse som den färgstarka figur han är. Sista perioden hamnade vi framför några tonårskillar som vad vi tror gick på E. Det verkade som att dem hade missuppfattat situationen - Det var Lasse som stod där på scenen och inte någon jävla storbildsskärm med AIK - DIF?! Aja,. mellan allt stuttsande glimtade vi iallafall bandet med jämna mellanrum. När konserten var slut sprang vi till bussen, vi ville inte inteinte missa den.. Så det var bäst att springa. 7 min till godo. På tidtabellen stod det också lite information om hur man inte kunde betala på bussen. Inte med kontanter och inte med kort. Endast via mobilen och jojo-kort. HM! Där stod vi 2 minuter innan bussen kom och skulle ladda ner program till mobilen som gjorde att man kunde betala via sitt abonemang. Men vad kostade inte UPPKOPPLINGEN? Så ringer jag Jon på bussen och frågar när nästa tåg går - 23.38, kan vi hinna? Nästa skulle gå 01.00 så ja, vi hinner. Vi springer av bussen och kuuutar in på perrongen, 23.40 och tåget var långt gånget. Kul! 1h 30m väntan på nästa tåg. Med lite kiss och mat så skulle väl det funka! Nu sitter vi äntligen på det tåget som skulle 55 minuter senare ta oss till vår ÄLSKADE stad Helsingborg. Under tågresan hinner jag tappa min fantastiska ring. Så jag kröp ner på alla 4 och började leta utan någon tur, för i helvete..
Tåget stannar i HBG och jag när alla har gått ur tåget börjar krypa efter min ring - jag fann den! Går av, hämtar cykeln och på börjar vandringen hem. Tro inte att det var över här.. Hampus märker att hans nycklar måste trillat ur fickan på tåget. Okej, vi satte den ena foten efter den andra och började springa. Det var ju sista stationen på risken att få tag på dem var ganska stor - trodde vi. Till vår lycka stod tåget kvar men utan bemanning. Så vi beger oss återigen hemåt och Hampus min kära bror kände sig halv utan sina nycklar.
Vi kommer fram till att vi inte delar detta med någon, för det skulle göra kvällen till en kass kväll. Vilket det egentligen inte var - FÖR LARS VAR UNDERBAR!
Pyss

Inte skyldig Nån Nåt

Tjenixen! Vilken lång dag.. Jobbade först från 09.00-16.00 då Charre kom och hämtade mig - körde raka vägen ner till SySöder för att Charre skulle in och köpa förstoppning;) Efter det kilade vi in på OJ! och inhandlade lite mat för kvällen. Hon är nog allt mitt lilla hjärta hon. Får mig alltid att må så bra. Sen kom Jonen fräsandes på moppen och så var det hemfärd - hemfärden bestod av min äckliga Taco rapar.. Uhä. Och här sitter jag nu i en nydamsugar lägenhet med en snygg man framför mig som kämpar med bokföring.
Nu tror jag allt att det blir The Holiday innan jobb i nattklubben. Den filmen ger väl lyckorus om något?

Pys

Dan Fugardi

Bilddagboken får en att minnas.
Thank you Dan Fugardi. Sleep tight!

I don't know what to do with myself

Jag blir alltid så inspirerad av saker efter att jag träffat dig! Pirrilirr(; På fredag ska jag till Malmö för att ge Hampus hans julklapp:) Hoppas verkligen han tycker om det. Sen vet jag inte riktigt vad som händer i helgen.. Ska bara jobba nattklubb på torsdag, vilket är ganska skönt i och med att det är mycket dagis nu.
Jag är så jävla kär. Pys

Down town

Nu ska jag snabbt pudra näsan för att möta Sara nere i stan! MÅSTE KÖPA JEANS..
Återkommer ikväll :) Pys

Michelle Williams

Ibland slinkar jag bara in på någon person som får mig att känna - Så vill jag se ut, vara och leva som.
Ikväll blev det Michelle :)

Today

Joshua Radin – Today
Jag hittade ingen bra version på youtube.. Så om ni har Spotify - GRATTIS. Höj ordentligt och njut.

BILLY och jag

Heeeeeeeey you sexy people! Denna helgen har varit lite ångest fylld måste jag säga och den att den nu är över känns bra. Har mest jobbat och haft en liten knast vän i ögat under tiden.. Får sånt skit när jag blir stressad - måste lugna ner mig. Men denna söndagen har ju varit hur bra som helst. Vaknade vid halv 2, sen körde jag faktiskt ut till IKEA, har varit super sugen länge på en bokhylla. Det ser så himla ombonat ut tycker, så en sådan fick det bli. Så länge :) Jag älskar BILLY. Köpte också en orange filt för att göra det hela lite varmare.
Var så kul att mysa på IKEA själv.. Ingen stress och press! Och nu ikväll kom Charre och Maja hit för film mys och lite prat. Imorgon ska jag träffa Jennan.. Hann inte prata så mycket i lördags så det får vi ta igen imorgon.
Oh, nu kom jag på en låt som jag måste lägga upp till er, så att ni kan drömma er bort lite.
Sov nu gott älsklingar.
Pys

Invest In love

Igår vart jag och Jon på bio med Ida & Rasmuus, bra intiativ! Såg 1012 - haha, Vilken sjuk film. Det är det enda jag kan säga. Annars har jag bara sovit och nu har jag varit naughty.. Har tjuvkollat på de två senaste Grey's Anatomy avsnitten! GUUUUUUUUUUUUDARS SKYMNING - love it so so so much. Just nu har hag början till ögoninflammation.. Så garderoben inatt kommer det att vara en barbie doll (Sabina) och en nerd (Me) med glasögon. Känner mig super hängig så jag får se om jag tar mig bort till Jenna och Sofia. Vill så gärna träffa dem :) Jaja, ha en trevlig lördag iallafall. Pyys

You sexy m f

Då var biljetterna bokade! YESYESYESYESYES<3<3<3<3
Jaha, dagen har varit minst sagt händelserik.. Jobbade, kom hem, sov, åt, och nu väntar jag inte tiden för nattklubbs jobb. I morgon klockan 8 ska jag vara på Tellus, så LYCKA TILL TILL MIG :)
Jag älskar min mamma -- helt underbar. Förlåt Jon, jag älskar dig med<3

Aviator baby

ÄNTLIGEN! DETTA KOMMER ATT BLI BRA! :) Nu ska jag fan i mig göra detta! WOOOOOOOOOOOW!! Upp imorgon 05.30.. Så kör vi! Gottgottgott - Så jävla pepp!
Nu ska jag sova, tack för ikväll älskade Sara. Puuuuuuuuuuuuuuuss<3
Ps. ringer dig imorgon charriälsk. Ds.

Sara 21!

Du är en av dem finaste människorna jag känner. Grattis på födelsedagen min kära vän:)

Don't you think

Nu ska jag bege mig bort för den förbaskade sprutan.. Efter det blir det spring sen IKEA! :) Nu först: betala räkningar..
VAD SKA NI GÖRA EN MÅNDAG SOM DENNA?

Så jävla fedt helt enkelt


SKÖNA FAKKIN SÖNDAG

Bild från Sköna Söndag baby!

Jag älskar dig pappa

Bilder från Stockholm

Hallelujah moment


Gårdagen! Daniel Lemma var magisk. Lyssnar på hans nya album nu och det kommer nog att förbli så ett tag framöver. Efter åt blev det en krogrunda i staden, minst sagt. Kajsa var duktig och hade med sig kamera så bilder kommer nog så småningom :) Jag och min man rundade av kvällen på Tempel och tjafs på vägen hem.. Men som vanligt när jag är full (och alltid annars) så glömmer jag alltid bort var det var jag var sur över så lika fort som jag öppnade munnen så - poff. Borta. Nu har jag precis kommit hem från en mycket mustig frukost som hölls hemma hos Kaja och Pär. TACK! Nu innan Hampus kommer och hämtar mig har jag faktiskt hunnit med att skura golven (golvet) men min nya mopp som jag fick av Eva.. Ni måste bara se den, jag slänger upp en bild.
Allt för att göra städningen lite roligare.
Nu: FARSDAGSMIDDAG!
PUUUUUUUUUUUUUUUSS<3

Back in the days

Jag och Hampus innan kalas för några år sedan.. Satt och kollade igenom massa bilder från förr. Jisses!

Hello hey joe, U wanna give it a go oh uh uh

Såja! Första bilden från Stockholm är nu uppladdad.. Det har bara tagit mig snart en vecka. ETT MINUS när det kommer till systemkamera. Här är min familj utanför globen på väg till tunnelbanan in till shopping! Veckan har varit full med jobb på pysslingen - vilket vi GILLAR. Och i natt intog jag smirres garderob, feels good to be back on track :) Just nu har jag precis kommit upp från sista rundan i tvättstugan och ska nu stor städa - torka, torka, torka, damma, damma, damma... Ja, ni vet allt sådant. Ikväll blir det Daniel Lemma på Tivoli!
Detta kommer att bli en bra helg! PUUUUUUUUUUUUUUSSSS<3

The Proposal


Åh, jag blir så frustrerad när det tar så lång tid att ladda upp inlägg på bloggen! När jag har tillräckligt med tålamod kommer det lite bilder från Stockholm. Vi hade det helt underbart :)
Gillade denna bilden.. LOVE IS IN THE AIR<3
Nu ska jag titta på The Proposal med mamma & pappa, min älskling sitter bara och pluggar,. Pysssi

People

Dagens to do: 
*Powerwalk i regnet
*Städa
*Handla food
*Hjälpa Kajan & Poer med flyttningen
*Göra ett ärende med pappa
*Titta på The Proposal - Mysa! 
Tack tjejer för igår. Sjukt trevligt! :)) 

Update


Haha, detta får kanske bli en photobooth blogg istället? Snart så köper jag ju min egna lilla mac, så det är ju inte omöjligt! :) Tillbaka till vinsipprnadet och sminkningen..

The City

Nu har vi landat i Hbg igen! Vår lilla familj har haft en helt otroligt mysig helg i storstaden och nu måste jag hoppa in i duschen för att sen dricka lite vin med Sabina och Bella - Det är ju Sköna Söndag på PL! :D
Imorgon lägger jag upp bilder från vår lilla tripp. Ha en mysig kväll :) PUUUUUUUUUUSS<3

RSS 2.0